Tenis

Promisiunea lui Nadal dupa titlul cucerit la US Open

Rafael Nadal este din nou regele tenisului mondial dupa trofeul cucerit la US Open, unde si-a trecut in palmares al 16-lea titlu de Mare Slem din cariera. Vedeti mai jos ce a declarat spaniolul dupa finala castigata in fata sud-africanului Kevin Anderson.

“Kevin este un exemplu extraordinar pentru multi oameni. A avut multe accidentari si cu toate acestea a revenit. Pentru mine este incredibil ce s-a intamplat in acest an. Inceputul de sezon a fost plin de emotii, cu o stare de nervozitate. Am inceput sa joc bine, din ce in ce mai bine si acum am ajuns sa castig aici in New York. Sunt foarte fericit”, a spus Nadal.

Unchiul Toni la ultimul Grand Slam alaturi de Rafa

“Nici nu pot sa-i multumesc suficient. Probabil fara el nici n-as fi jucat tenis. Este extraordinar ca am avut pe cineva ca el alaturi de mine. Cu ajutorul lui am depasit toate greutatile. M-a facut mai puternic si ii multumesc. E una dintre cele mai importante persoane din viata mea”, a mai spus Nadal despre relatia pe care o are cu unchiul si antrenorul sau, Toni Nadal.

Toni Nadal a anuntat la inceputul anului ca dupa 2017 nu-l va mai antrena pe Rafael Nadal.

“Vreau sa ma intorc anul urmator pentru a lupta in continuare si voi face tot posibilul pentru a mai juca multi ani de acum inainte”, a promis Nadal in incheierea discursului sau.



Promisiunea lui Nadal dupa titlul cucerit la US Open