Tenis

Programul Simonei Halep in urmatoarele saptamani. Iarba inainte de Bucuresti si Jocurile Olimpice

Simona Halep a incheiat pentru moment conturile cu zgura, urmand a reveni pe aceasta suprafata cu ocazia turneului WTA de la Bucuresti, concurs la jumatatea lunii iulie.

 

Pana atunci Halep se va concentra asupra sezonului pe iarba, care culmineaza cu turneul de Mare Slem de la Wimbledon (27 iunie-10 iulie).

Pentru pregatirea participarii la Wimbledon, unde in 2014 a ajuns in semifinale fiind eliminata de Eugenie Bouchard, iar in 2015 a iesit inca din primul tur, Halep se va incalzi la Birmingham.

Halep si-a confirmat inca de la inceputul anului participarea la Birmingham (13-19 iunie), turneu de categorie Premier, unde este sigura de prezenta si Angelique Kerber.

Imediat dupa Wimbledon Halep va lua drumul Romaniei pentru a juca la turneul de la Bucuresti pe care l-a castigat in 2014 la prima editie.

Va fi penultimul concurs al Simonei inaintea Jocurilor Olimpice de la Rio (6-14 august). Pana atunci Halep va mai face o trecere a Atlanticului pentru turneul WTA Premier Mandatory de la Montreal (25-31 iulie).



Programul Simonei Halep in urmatoarele saptamani. Iarba inainte de Bucuresti si Jocurile Olimpice