Tenis

Probleme pentru Caroline Wozniacki. Ar putea spune adio tenisului

Sursă foto: https://twitter.com/sports_popdot/

Daneza Caroline Wozniacki se confrunta cu probleme de sanatate si viitorul sau in tenis este pus in cumpana.

Campioana la Australian Open in 2018, unde a invins-o pe Simona Halep dupa un meci aprig de trei seturi si revenita atunci pe primul loc mondial, Wozniacki a fost diagnosticata ulterior cu artrita reumatoida.

O afectiune care o impiedica pe daneza de origine poloneza sa joace la nivelul de care este capabila si care in viitorul apropiat ar putea sa o forteze la o renuntare completa la tenis.

Piotr Wozniacki, tatal si totodata antrenorul jucatoarei daneze, a vorbit in presa poloneza despre viitorul lui Caroline.

"Nu stim cat va mai putea sa joace tenis. Ne aflam intr-o noua situatie dupa ce a fost diagnosticata cu acea boala anul trecut si, pentru moment, suntem bucurosi cand se trezeste si se poate antrena in acea zi", a spus Piotr pentru sport.pl, cel mai important site de sport din Polonia.

In acest sezon Wozniacki a disputat doar doua turnee pana la aceasta data, fiind eliminata de Bianca Andreescu in turul doi la Auckland si de Maria Sharapova in turul trei la Australian Open.

Wozniacki ocupa in prezent locul zece in ierarhia mondiala WTA.Probleme pentru Caroline Wozniacki. Ar putea spune adio tenisului