Tenis

Prima reacție a Simonei Halep după abandonul de la Paris

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep

Jucătoarea Simona Halep s-a retras din meciul cu McCartney Kessler din primul tur la Trofeul Clarins, turneu de 125 de puncte programat în capitala Franței în această săptămână.

Simona Halep a abandonat în al doilea meci după revenirea în tenis

”Ei bine, ieri nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi care persistă de când am evoluat la Miami s-a întors și, din păcate, nu am putut continua.

”Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi una ușoară.

”Mă voi odihni și apoi voi continua să lucrez și voi continua să cred în parcursul meu. Mulțumesc celor dintre voi care mă susțin, văd mesajele voastre și înseamnă enorm pentru mine”, a transmis Simona Halep pe contul său de Instagram.

Fosta lideră mondială nu a spus nimic despre următorul turneu la care va participa.

Organizatorii competiției de la Rabat de peste o săptămână au anunțat-o pe Halep, dar e puțin probabil să meargă la turneul din Maroc.

Halep a ratat competițiile de la Oeiras și Madrid din cauza problemelor medicale.

Organizatorii de la Roland Garros n-au inclus-o pe Halep pe lista sportivelor care au primit invitații pentru ediția din acest an a Grand Slam-ului francez.Prima reacție a Simonei Halep după abandonul de la Paris