Tenis

Presa internationala despre revenirea Simonei Halep in Romania si momentul Firea

Primirea Simonei Halep pe cel mai mare stadion al tarii si entuziasmul celor 20.000 de suporteri prezenti pe Arena Nationala au facut inconjurul lumii.

“Halep a miscat multimile in Romania pentru a sarbatori titlul ei la Roland Garros”, au scris cei de la L’Equipe.

“Romanii au aplaudat-o pe Halep si au huiduit primarul Bucurestiului”, a titrat si agentia de stiri Associated Press.

“La doua zile de la victoria pe zgura turneului de la Roland Garros, primul titlu dupa trei esecuri, numarul unu mondial a avut parte de o primire triumfala demna de un star rock, cu peste 15.000 de spectatori prezenti pe stadionul national. Romania astepta asa ceva din 1978, de la incoronarea Virginiei Ruzici la Paris. Romanii au sarbatorit asa cum se cuvine revenirea in tara a copilului minune”, au scris cei de la Le Figaro.

Italienii de la sportface.it au remarcat momentul stanjenitor in care spectatorii prezenti nu au mai tinut cont de prezenta Simonei Halep pe scena ridicata la nivelul gazonului si au fluierat-o la scena deschisa pe Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, stricand cumva momentul frumos.

Simona Halep s-a intors acasa si a fost intampinata ca o regina intr-o atmosfera nebuna. Putin impotriva curentului intregii atmosfere, fluieraturi au fost adresate primarului Bucurestiului”.



Presa internationala despre revenirea Simonei Halep in Romania si momentul Firea