Tenis

Patru romance in optimi la Doha. Programul meciurilor de joi

Sursă foto: twitter.com/QatarTennis

Un sfert din jucatoarele calificate in optimile de finala ale turnului WTA Premier 5 de la Doha sunt din Romania si toate vor evolua joi live text pe onlinesport.ro

Ziua va fi deschisa de Sorana Cirstea cu incepere de la ora 13:00 pe arena centrala impotriva Garbinei Muguruza din Spania, jucatoare in fata careia a pierdut de fiecare data in precedentele doua intalniri.

Dupa meciul dintre Pliskova si Bellis pe acelasi teren central va intra Simona Halep pentru disputa cu Anastasia Sevastova. Partida va incepe dupa ora 15:00.

In paralel, pe un teren secundar, Mihaela Buzarnescu se va duela cu Julia Goerges din Germania, dupa ce miercuri seara a furnizat surpriza si a eliminat-o pe a sasea favorita, letona Jelena Ostapenko, scor 6-1, 6-3.

Monica Niculescu, cea care in primul tur o elimina pe Maria Sharapova si care trecea apoi de Magdalena Rybarikova in urma abandonului acesteia la 6-7, 6-2, 3-0, are o misiune infernala in fata liderei mondiale Caroline Wozniacki. Partida va incepe nu inainte de ora 18:00.



Patru romance in optimi la Doha. Programul meciurilor de joi