Tenis

Pariuri speciale pe Simona Halep în 2017

Sursă foto: WTA

Casa de pariuri online Betano.com a creat mai multe pariuri speciale pentru traseul Simonei din 2017. 

Pe ce loc va termina Simona Halep anul 2017? Expiră 31.10.2017, 18:22
1 9 voturi
2 11 voturi
3 7 voturi
4 0 voturi
5 1 vot
În afara Top 5 11 voturi

De exemplu, se poate miza pe numărul de trofee de Mare Șlem pe care românca le-ar putea câștiga în acest an. Cota de 1,28 este pentru răspunsul „nici unul”,  iar un trofeu de Grand Slam repurtat în 2017 a primit o cotă de aproape 4,00.

Simona are o cotă de 9,50 să triumfe la primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open, acolo unde este conform Betano.com a treia favorită, după Serena Williams și Angelique Kerber.

La Roland Garros, Betano i-a oferit Simonei cota 12,00 pentru a ridica trofeul (a treia favorită), iar la US Open este a patra favorită, cu cota de 10,00.

Toate pariurile speciale la tenis se găsesc aici pe Betano.com, oferta fiind una largă și permanent actualizată cu posibilităși și cote noi. Pariorii pot oricând să contacteze Betano.com pentru noi idei speciale de pariere, pe care compania va încerca să le implementeze.

Simona Halep deschide anul 2017, în direct pe Betano TV

Anul de sport 2017 începe în forță la casa de pariuri online Betano.com. Simona Halep va juca primul meci la turneul de tenis din China, de la Shenzhen. Adversara sa va fi Jelena Jankovic, un nume pe care jucătoarea noastră l-a dominat de-a lungul timpului în WTA.

Partida de debut a Simonei va fi transmisă în direct pe Betano TV, luni dimineață, pe 2 ianuarie, după ora 6:30. Imaginile vor fi disponibile în această pagină, la ora de start a partidei, iar toate meciurile de la Shenzhen se pot urmări aici.

Primul meci al Simonei este live text pe onlinesport.ro, aici.

Favorita întâlnirii este jucătoarea noastră, cu o cotă de peste 1,20 pe Betano. O surpriză a adverarei sale a primit un multiplicator de peste 3,70. Halep (nr. 4 WTA) a învins-o pe jucătoarea din Serbia (nr. 54 WTA) de șase ori și a pierdut o singură dată, în anul 2010, cifrele fiind așadar în favoarea câștigătoarei din urmă cu doi ani a turneului chinezesc.

Halep a câștigat trei turnee în 2016, pe când Jankovic se poate lăuda cu doar o singură finală. Va fi interesant cum va începe anul Simona, cert fiind faptul că turneul de la Shenzhen este unul de pregătire înainte de Melbourne, unul la care românca va încerca să bifeze cât mai multe prezențe pe teren.



Pariuri speciale pe Simona Halep în 2017