Tenis

Pariuri Betclic pe turneul de la Madrid, Halep face bani

Dupa ce ieri v-am adus in atentie o cota buna pentru victoria lui Lisicki cu Begu (1,80), mergand pe infrangerea romancei, astazi este randul Simonei Halep pentru un pariu fara risc la Betclic, mizand pe ea pentru victoria in fata aceleiasi Lisicki.

Halep are cota 1,30 pentru o victorie cu Lisicki, in meciul de astazi. Cota este mai mare decat la alte agentii: bwin - 1,28, bet365 - 1,28.

Lisicki este numarul 16 mondial si are a doua sansa, dupa ce nu a dominat-o ieri pe Begu, aflata la limita top 100 WTA.

Halep, locul 5 WTA, este motivata sa castige la Madrid si are prima sansa astazi. Cele doua jucatoare sau intalnit pana acum de doua ori, dar doar pe hard, scorul fiind 1-1.

Asadar, 80 de lei pariati pe Halep va aduc un castig de 30 de lei. Nu este un catiga mare, dar poate fi, la fel ca si cel de ieri, unul destul de sigur.

In cazul in care nu iese acest pariu, Betclic va ofera primul pariu fara risc pentru un cont nou, ceea ce insemna ca va restituie suma pariata in limita a 80 de lei, fara sa pierdeti practic vreun leu.

Ce inseamna pariu fara risc?
Deschideti un cont, creditati-va contul prin transfer bancar sau card de debit/credit, plasati primul pariu valabil in limita a 80 RON pe un eveniment la alegere cu minimum 3 rezultate finale posibile, iar daca pierdeti, Betclic va ramburseaza miza in limita a 80 RON. Aveti sansa de a castiga bani fara sa va coste nimic.

INFO: Acestea sunt doar niste propuneri care noua ni se par interesante. Decizia si modul de a paria va apartine. Onlinesport.ro va recomanda sa pariati responsabil, de placerea sportului si cu mize mici.



Pariuri Betclic pe turneul de la Madrid, Halep face bani