Tenis

Pariuri Betclic pe turneul de la Madrid, Halep face bani mai departe, cu 80 de lei se castiga 384

Pana acum v-am propus trei pariuri la rand, ambele castigatoare pe turneul de la Madrid: miercuri ca pierde Begu, joi ca bate Halep, vineri ca tot ea o bate pe Ivanovic. Halep are din nou meci si mizam din nou pe ea, la agentia Betclic care ofera pentru Romania un pariu fara risc (va restituie miza piariata pentru primul pariu, in limita a 80 de lei).

O poate bate Halep pentru prima oara in cariera pa Maria Sharapova? Noi zicem ca da.. Halep este cotata cu sansa a doua in fata, in meciul de duminica de la ora 20:15. Romanca are cota 2,70 la Betlic, iar Sharapova 1,45.

Totusi noi mergem pe mana jucatoarei noastra. Nu din patriotism, ci la fel ca si pana acum penetru ca mizam pe sansa ei. Halep a spus ca va lupta pentru fiecare punct in finala si a aratat-o deja in semifinale, cand a intors un meci dificil. Ea stie ca o eventuala victorie in finala o aduce pe locul 4 mondial.

Sharapova este pe locul 9 WTA si, daca ne uitam la Kvitova care e pe 5, pare un adversar mai facil, pe hartie cel putin.

In ceea ce priveste meciurile directe, scorul este 2-0 pentru Sharapova, dar ambele victorii au venit in 2012, iar acum in 2014 pot sa nu spuna mare lucru.

Cu Halep cota 2,7 inseamna ca o miza de 80 de lei sa se transforme in 384 in cazul in care iese meciul (asa cum se vede in biletul din stanga de pe siteul Betclic).

Noi va propunem o miza de 80 de lei la Betclic pentru ca, in cazul in care nu iese primul bilet jucat la ei, Betclic va ofera primul pariu fara risc, promotie pentru Romania.

Ce inseamna pariu fara risc?
Deschideti un cont, creditati-va contul prin transfer bancar sau card de debit/credit, plasati primul pariu valabil in limita a 80 RON pe un eveniment la alegere cu minimum 3 rezultate finale posibile, iar daca pierdeti, Betclic va ramburseaza miza in limita a 80 RON. Aveti sansa de a castiga bani fara sa va coste nimic.

INFO: Acestea sunt doar niste propuneri care noua ni se par interesante. Decizia si modul de a paria va apartine. Onlinesport.ro va recomanda sa pariati responsabil, de placerea sportului si cu mize mici.



Pariuri Betclic pe turneul de la Madrid, Halep face bani mai departe, cu 80 de lei se castiga 384