Tenis

Oficial: Simona Halep va lucra cu Darren Cahill in 2016

Simona Halep a anuntat joi ca antrenorul sau din 2016 va fi Darren Cahill.

Intr-un mesaj in limba engleza pe retelele sociale, Halep a scris ca "incepand cu ianuarie 2016 antrenorul meuva fi Darren Cahill. El isi va pastra rolul de analist pentru postul american de televiziune ESPN, cu ocazia turneelor de mare slem, insa acest lucru nu il va impiedica sa ma antreneze permanent".

In ultimele zile se speculase ca Halep va intrerupe colaborarea cu Cahill si va continua cu Razvan Sabau, insa pana la urma acest lucru nu a fost adevarat.

Halep si Cahill au inceput o colaborare in 2015, dar doar pentru unele turnee. Alaturi de el a castigat la Indian Wells, a ajuns in finala la Toronto si in semifinale la US Open. Tot cu tehnicianul australian, Halep a mers la Turneul Campioanelor, unde a primit mereu sfaturi pertinente, insa nu le-a putut pune mereu in practica.

Darren Cahill (50 de ani) este un nume foarte respectat in lumea tenisului si a antrenat de-a lungul timpului nume ca Lleyton Hewitt, Andre Agassi sau Ana Ivanovic.

Din punct de vedere financiar, Halep a avut cel mai bun an in 2015, cu castiguri de peste 3 milioane de dolari din totalul de 10 al carierei.



Oficial: Simona Halep va lucra cu Darren Cahill in 2016