Tenis

O da afara Simona Halep si pe Ruzici?

Virginia Ruzici, actuala managera a Simonei Halep, ar putea fi urmatoarea concediata de tenismena romana, dupa antrenorul Wim Fissette.

"Simona este foarte «valabila» pentru oricare manager din lumea asta. Oricare ar vrea sa puna mina pe ea. Ea are un manager care se numeste Ruzici si depinde numai de Simona daca vor continua impreuna. Ce a facut pina acum a fost absolut corect. Daca te mariti cu cineva, ai o treaba impreuna. Acum, daca doamna Ruzici isi ia un partener la treaba cu managementul, va fi mai usor", a declarat Ion Tiriac pentru Dolce Sport.

Ion Tiriac este banuit a fi managerul din umbra al Simonei Halep. Omul de afaceri este la curent cu toate mutarile jucatoarei si s-ar fi putut afla in spatele demiterii lui Wim Fissette.

Fissette, tehnicianul belgian care a antrenat-o pe Halep in 2014, a fost adus de Virginia Ruzici. 

Simona Halep a motivat despartirea de Fissette spunand ca isi doreste un antrenor roman. Insa, motivul real se pare ca a fost unul financiar, Halep considerand ca Fissette primea prea mult. Acesta a incasat 10% din veniturile romancei din 2014, adica in jur de 450.000 de dolari. 

Intre timp, Simona Halep se antreneaza la Poiana Brasov, acolo unde a si nins (foto sus).



O da afara Simona Halep si pe Ruzici?