Tenis

Nu, Simona, nu poseta cu pantofii!

Simona Halep a publicat joi seara o imagine pe retele sociale imbracata intr-o rochie si a strans cu ea in cateva ore peste 33.000 de like-uri. Chiar daca ii sta foarte bine, i-a scapat un amanunt esential legat de regulile de baza ale unei bune asocieri a hainelor.

Jucatoarea de tenis a afisat imaginea mai jos, aparand aranjata,coafata, epilata, cu un comentariu haios: "Uneori, destul de rar, NU sunt pe teren!".

Cu toate ca arata bine, ea a uitat sau nu a stiut una dintre regulile de baza ale unei tinute fara repros: niciodata, dar niciodata, o femeie nu trebuie sa aiba poseta de aceeasi culoare cu pantofii. O recomanda cei mai mari deigneri. O poseta simpla, nearga, la tinuta aleasa, i-ar fi scos mult mai bine pantofii in valoare si ar fi aratat mult mai simplu si elegant.

Sau, pantofii negri si sa zicem o poseta verde (dar un verde frumos, nu unul electric) ar fi fost mai interesant. Sau, de ce nu, o poseta neagra si niste pantofi bej (dar nu bej stins nu bejul spre maro clasic).

Totusi, pentru ca a mizat pe o tinuta simpla, discreta, dar cu artificii interesante, ii acordam o nota 8, scazand inca un punct pentru pantofii ce par destul de invechiti ca model si apreciem ca a afisat un decoleu cat sa nu frizeze vulgarul.Nu, Simona, nu poseta cu pantofii!