Tenis

Novak Djokovic, criticat dur de o jucatoare din WTA: "Este usor sa spuna asta cand a facut 150 milioane de dolari in cariera lui"

Sursă foto: https://www.instagram.com/danimalcollins/

Liderul mondial a declarat recent ca va fi dificil pentru jucatori sa evolueze la US Open in conditiile de strictete impuse de autoritatile newyorkeze.

O declaratia care a trezit indignarea jucatoarei americane Danielle Collins.

Aceasta l-a criticat aspru pe Djokovic intr-o postare pe contul ei de Instagram.

Novak Djokovic spune ca US Open nu se va putea desfasura in conditiile severe impuse de organizatori

"Nimeni nu a mai sa joace sau sa faca bani din luna februarie. Aceasta este o oportunitate uriasa pentru jucatori de a incepe sa produca din nou si iata ca avem un jucator de top mondial care spune ca ar prea dificil sa fie neinsotit la turneu.

"Este usor cand cineva care a castigat 150 de milioane de dolari in cariera lui sa spuna lumii ce sa faca cu banii lor si apoi sa refuze sa joace la US Open", a scris Collins.

Simona Halep va avea o problema cu restrictiile de la US Open

Despre conditiile dure impuse la US Open a vorbit si Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, apreciind ca ar fi dificil pentru jucatoarea din tara noastra sa evolueze in aceste conditii la Grand Slam-ul american.



Novak Djokovic, criticat dur de o jucatoare din WTA: "Este usor sa spuna asta cand a facut 150 milioane de dolari in cariera lui"