Tenis

Niculescu o invinge pe Sharapova la Doha dupa o revenire fabuloasa

Sursă foto: twitter.com/scores_wta

Victorie uriasa obtinuta de Monica Niculescu in primul tur la Doha in fata rusoaicei Maria Sharapova, jucatoare care pornea ca mare favorita. Asa am trait Niculescu - Sharapova in primul tur la Doha.

Niculescu a trecut peste pierderea primului set si s-a impus la capatul unui meci de 2 ore si 41 de minute castigat cu 4-6, 6-4, 6-3.

Primele doua seturi au fost maraton, astfel ca la inceputul decisivului s-a intrat in a treia ora de joc.

Niculescu a intrat cu serviciul si Sharapova a fost obligata sa revina de fiecare data pana cand jucatoarea noastra a rupt echilibrul in game-ul opt (5-3).

In ultimul game al meciului Niculescu s-a impus fara sa cedeze vreun punct. O victorie fabuloasa obtinuta de Monica, jucatoare care niciun moment nu a renuntat la jocul sau specific bazat aproape exclusiv pe mingea taiata.

Sharapova n-a mai rezistat presiunii si efortului la care a fost supusa de Niculescu, iar in final a parasit terenului invinsa.

Niculescu va juca in turul urmator cu invingatoarei dintre Fatma Al Nabhani din Oman, beneficiara unui wild card, şi slovaca Magdalena Rybarikova, favorită 14 si locul 18 mondial.



Niculescu o invinge pe Sharapova la Doha dupa o revenire fabuloasa