Tenis

Niculescu o depaseste pe Bogdan si ajunge in turul 3 la US Open

Sursă foto: twitter.com/usopen

Monica Niculescu ramane singura reprezentanta a Romaniei in turneul feminin de simplu de la US Open, dupa victoria pe care aceasta a obtinut-o, joi seara, in partida cu Ana Bogdan.

Duelul suta la suta romanesc programat la US Open a fost castigat de jucatoarea mai experimentata la acest nivel inalt, Monica Niculescu, scor 6-2, 3-6, 6-3, dupa 2 ore si 24 de minute.

Primul set a fost castigat autoritar de Niculescu la adapostul a doua break-uri, iar jucatoarea originara din Slatina a condus jocul si in setul al doilea pana la 3-0.

A urmat revenirea formidabila din partea lui Bogdan, care a avut puterea sa trimita meciul in decisiv dupa sase game-uri la rand.

Seria a fost intrerupta de Niculescu in debutul setului al treilea cu un break. Bogdan a mai revenit o data de la 0-2, insa avea sa cedeze pe propriul serviciu dupa un game cinci maraton de peste zece minute.

La 3-2 in acel moment s-a rupt complet filmul pentru Bogdan si Niculescu a sprintat spre victorie, una obtinuta cu un voleu castigator din apropierea fileului.

Niculescu o intalneste pe Jennifer Brady, locul 91 mondial, pentru calificarea in optimile de finala.

Brady, 21 ani, este o debutanta pe tabloul principal de la US Open. Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata.



Niculescu o depaseste pe Bogdan si ajunge in turul 3 la US Open