Tenis

Niculescu ii raspunde lui Wozniacki: “Sunt dezamagita de ea. Isi acorda prea mare importanta”

Sursă foto: twitter.com/QatarTennis

Meciul dintre Monica Niculescu si Caroline Wozniacki din optimile turneului de la Doha a oferit un moment controversat in primul dintre seturi.

La un moment dat Wozniacki, vizibil enervata de propria neputinta in fata jocului special practicat de Niculescu, i-a cerut arbitrului din scaun sa o penalizeze pe romanca pentru sunetele scoase de Monica in timpul schimburilor.

“Este deranjant si n-am incercat decat sa-l fac pe arbitru sa acorde atentie acelui moment, iar ea a incetat sa mai faca asa dupa aceea. Dupa ce lovea mingea scotea un sunet cand mingea era la mine in teren”, a spus Wozniacki dupa meci.

Niculescu, cea care o invinsese in primul tur pe Maria Sharapova, i-a raspuns danezei pe un ton raspicat.

“A fost foarte urat din partea ei si niciodata n-am vazut vreo lidera mondiala vorbind asa. Sunt dezamagita de ceea ce a spus si cred ca-si acorda prea mare importanta. Nu am vrut sa-i intru in cap, asa e felul in care joc eu”, a spus Niculescu la Digi Sport.

Intrebarea legitima e urmatoarea: ar mai fi facut Wozniacki scandal pe teren intr-un meci cu Sharapova, stiute fiind zgomotele pe care rusoaica le scoate la fiecare schimb.



Niculescu ii raspunde lui Wozniacki: “Sunt dezamagita de ea. Isi acorda prea mare importanta”