Tenis

Nadal si Djokovic, meci de la distanta pe tema vaccinarii

Sursă foto: https://twitter.com/Tiempodetenis1/

Rafael Nadal i-a transmis rivalului sau din circuit ca va trebui sa conformeze unei eventuale obligativitati a vaccinarii, daca doreste sa mai joace tenis la cel mai inalt nivel.

Aceasta dupa ce Novak Djokovic, cunoscut pentru viziunile sale mai conservatoare, declarase intr-o videoconferinta cu mai multi sportivi din Serbia, ca nu este de acord cu ideea de obligativitate a vaccinarii.

“Nimeni nu poate cere nimic de la cine, toata lumea este libera, insa daca faci parte dintr-un circuit, va trebui sa urmezi regulile circuitului. Djokovic va trebui sa se vaccineze daca doreste sa joace tenis la cel mai inalt nivel. Toata lumea trebuie sa se conformeze”, a declarat Nadal pentru La Voz de Galicia, citat de coronavirus-djokovic-va-trebui-sa-se-vaccineze-daca-doreste-sa-joace-in-continuare-la-nivel-inalt-afirma-nadal--500761" target="_blank">Agerpres.

Reactia lui Nadal vine in contextul in care acesta e recunoscut ca unul dintre apropiatii lui Bill Gates, un promotor la nivel mondial al ideii de vaccinare in masa.

De altfel, dupa cum am si scris la momentul respectiv, Nadal a fost anuntat de miliardarul american inca de la inceputul lunii februarie de magnitudinea pandemiei de coronavirus.

“Personal, ma opun vaccinarii impotriva Covid-19 pentru a putea calatori”, spusese Djokovic.



Nadal si Djokovic, meci de la distanta pe tema vaccinarii