Tenis

Nadal nu mai este interesat de primul loc mondial. Gandurile spaniolului inaintea revenirii in circuit

Sursă foto: https://twitter.com/AmadeusTVde/

Jucatorul spaniol Rafael Nadal isi face in aceasta saptamana revenirea in circuit la turneul ATP Masters 1000 de la Paris.

Un turneu inaintea caruia Rafael Nadal a vorbit despre motivatia pe care o are in circuit, prezenta pe prima pozitie a ierarhiei ATP nefiind printre obiectivele sale.

“Nu ma lupt pentru a fi numarul unu. Eu lupt doar pentru a ramane competitiv in fiecare joc pe care il joc. Nu voi mai lupta pentru a fi numarul unu. Am facut asta in trecut, m-am schimbat. Acesta nu mai este scopul meu”, a declarat Nadal.

Acesta a vorbit si despre cum este sa fii tatic si sa joci in continuare in circuit.

“Dupa doua-trei saptamani de cand ti-ai lasat fiul acasa, neputand sa-l vezi, asta e ceva nou. Este uimitor cat de mult imi este dor de el. Este o experienta noua, toate aceste schimbari sunt dificile, dar trebuie sa te adaptezi la asta”, a spus Nadal.

Spaniolul a jucat ultima oara la Cupa Laver de la Londra, unde a facut pereche cu Roger Federer in meciul de adio al elvetianului.

Cu 38 de victorii si doar cinci infrangeri in 2022, Nadal il va intalni pe Tommy Paul in primul meci la turneul de la Paris.

Va fi doar a doua lor intalnire in circuit. Nadal a castigat in februarie duelul de la Acapulco (Mexic), cu 6-0, 7-6 (5).



Nadal nu mai este interesat de primul loc mondial. Gandurile spaniolului inaintea revenirii in circuit