Tenis

Surpriza in finala de la Roma: Murray il bate pe Djokovic. Sarbul a cerut ca meciul sa fie oprit si s-a luat la harta cu arbitrul

Britanicul Andy Murray a castigat, duminica, finala turneului ATP Masters 1000 de la Roma in fata liderului mondial Novak Djokovic.

Murray s-a impus cu 6-3, 6-3 si transmite un mesaj important inainte de Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului care debuteaza duminica viitoare (22 mai) la Paris.

Este pentru prima data cand Murray il invinge pe Djokovic pe zgura, iar scotianul arata o forma de zile mari inaintea Roland Garros.

Cei doi se intalnisera si in finala de la Madrid, unde Djokovic a castigat in trei seturi, precum si in finala de la Australian Open. Sarbul s-a impus si acolo in minimum de seturi.

Finala de la Roma s-a disputat intr-o ora si 35 de minute printre reprize de ploaie, iar in setul doi la 4-3 pentru Murray a existat un moment in care Djokovic i-a cerut arbitrului din scaun sa intrerupa meciul.

"Opreste meciul! Cineva ar putea fi ranit! Nu vreau sa mai joc deloc. Ploua de o ora, prietene", i-a spus Djokovic acestuia. Meciul a continuat, desi Djokovic a acuzat probleme la glezna in trei randuri din cauza terenului alunecos.



Surpriza in finala de la Roma: Murray il bate pe Djokovic. Sarbul a cerut ca meciul sa fie oprit si s-a luat la harta cu arbitrul