Tenis

Muguruza la o victorie de calificarea la Turneul Campioanelor. Wozniacki, eliminata din curs

Jucatoarea spaniola Garbine Muguruza s-a calificat, miercuri, in optimi de finala la Openul Chinei de la Beijing si mai are nevoie de un singur succes pentru a-si asigura calificarea la Turneul Campioanelor din Singapore.

Muguruza a invins-o in doua seturi pe Irina Falconi din Statele Unite, cu 6-2, 6-1, la capatul unui meci in care, de la 2-2 in debutul primului set, a izbutit nu mai putin de opt game-uri la rand.

Pentru un loc in sferturile de finala Muguruza o va intalni pe veterana croata Mirjana Lucic-Baroni, pe care a mai intalnit-o de doua ori scorul fiind egal (1-1).

Daca ajunge in sferturi atunci Muguruza isi asigura calificarea la Turneul Campioanelor din Singapore, acolo unde o jucatoare iberica nu a mai fost prezenta de la Arantxa Sanchez-Vicario in 2001.

Intr-o alta partida de la Beijing, elvetianca Timea Bacsinszky a eliminat-o dupa un meci de trei seturi pe Carla Suarez Navarro, cu 6-4, 4-6, 7-5, pastrand sanse pentru calificarea la Singapore.

In ceea ce o priveste pe Caroline Wozniacki lucrurile au devenit clare dupa aceasta infrangerea suferita in fata lui Angelique Kerber, scor 6-2, 6-3, jucatoarea daneza fiind practic eliminata din cursa pentru Turneul Campionelor.

Madison Keys a abandonat dupa un set jucat impotriva polonezei Agnieszka Radwanska din cauza unei accidentari.



Muguruza la o victorie de calificarea la Turneul Campioanelor. Wozniacki, eliminata din curs