Tenis

Momentul de cotitura pentru Simona Halep in acest sezon. I-ar putea influenta intreaga cariera

Simona Halep a pierdut doar trei meciuri in acest an, doua in circuitul WTA si unul la Fed Cup, si a castigat nu mai putin de trei titluri, la Shenzen, Dubai si Indian Wells.

Momentul de cotitura pentru jucatoarea noastra s-a petrecut insa la Australian Open, unde a ajuns pentru al doilea an consecutiv in faza sferturilor de finala si unde a pierdut fara drept de apel in fata rusoaicei Ekaterina Makarova.

Halep pornea ca mare favorita pentru calificarea in semifinale, insa a cedat relativ usor si fara lupta, insa din acel moment jucatoarea noastra si-a promis inainte de toate siesi ca nu va mai ceda niciodata in fata niciunei adversare fara sa lupte pana la ultima minge.

“Am renuntat la Australian Open. Si eu sunt om, sunt o fata normala pe teren, chiar daca lupt pana la sfarsit. Mi-am pus in cap ca nu mai trebuie sa cedez niciun meci. Daca pierd, pierd ca e mai buna ca mine, nu sa cedez eu meciul”, a spus Halep la Digi Sport.

Aceasta a adaugat ca a tras numeroase invataminte dupa meciul cu Makarova, jucatoare pe care a reintalnit-o apoi la Dubai si a invins-o in drumul spre al doilea titlu al anului si al zecelea din cariera.

Intre timp s-au facut trei in 2015 si 11 in cariera, dupa victoria de la Indian Wells, cel mai important succes din intreaga cariera pentru Simona Halep.



Momentul de cotitura pentru Simona Halep in acest sezon. I-ar putea influenta intreaga cariera