Tenis

Moment unic in meciul Simona Halep - Serena Williams

Simona Halep s-a aflat in centrul unui episod cum nu s-a mai vazut pe terenurile de tenis, cel putin la nivel profesionist. 

In semifinala de la Miami, de vineri dimineata, contra Serenei Williams, Halep nu si-a dat seama ca a castigat setul al doilea si a ramas pe teren asteptand schimbarea de serviciu. A trebuit ca arbitrul de scaun sa ii spuna Simonei ca a castigat setul secund.

"Este in regula, ai castigat setul", i-a spus arbitrul, iar Halep s-a indreptat spre banca zambind, putin confuza (foto sus).

Simona Halep a jucat setul al doilea cu securea deasupra capului, dupa ce il pierduse pe primul. Foarte concentrata, a pierdut sirul scorului si nu si-a dat seama ca tocmai trimisese meciul in setul decisiv. "Nu mi-am dat seama cand s-a terminat setul doi. Eram foarte concentrata", a recunoscut ea dupa meci. 

Din pacate, in al treilea set, Halep a pierdut, desi a revenit fiind concusa cu 5-2. 

Simona Halep a fost eliminata de la Miami si a repurtat prima infrangere din acest an contra Serenei Williams, dupa ce la turnel de la Indian Wells reusise sa se califice in finala dupa abandonul americancei. 



Moment unic in meciul Simona Halep - Serena Williams