Tenis

Mihaela Buzarnescu ramane fara victorie in 2019. Iesire nervoasa pe margine: "M-am saturat de toata lumea" (Video)

Sursă foto: twitter.com/WTA

Nici macar bucuria calificarii cu echipa de Fed Cup a Romaniei in semifinalele Fed Cup nu a reusit sa o impinga pe Mihaela Buzarnescu spre prima victorie din acest an.

Direct de la Ostrava jucatoarea din Romania clasata pe locul 29 WTA a ajuns la Doha pentru meciul cu Jelena Ostapenko in primul tur.

Fosta campioana de la Roland Garros a castigat in trei seturi, cu 6-1, 4-6, 6-2, iar Buzarnescu a avut o iesire nervoasa intr-un dialog cu antrenoarea ei.

"M-am saturat de toata lumea care-si da cu pararea despre tine. Cum sa servesc, unde sa servesc. Mai bine ar veni sa joace ei tenis", a spus Buzarnescu.

Pentru Buzarnescu este a sasea infrangere din acest an dupa tot atatea meciuri disputate, patru in circuitul profesionist WTA si doua in Fed Cup.

Elina Svitolina va fi adversara Jelenei Ostapenko in turul secund de la Doha, competitie care a mai ramas fara un nume important.

Australianca Ashleigh Barty s-a retras din competitie dupa ce la finalul saptamanii trecute a evoluat contra Statelor Unite la Fed Cup.



Mihaela Buzarnescu ramane fara victorie in 2019. Iesire nervoasa pe margine: "M-am saturat de toata lumea" (Video)