Miami Open

Simona Halep rezista unui maraton de aproape trei ore pentru un loc in optimi la Miami

Sursă foto: https://twitter.com/wta

De doua ore si 49 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea intre primele 16 jucatoare de la Miami Open, al doilea turneu de categorie WTA Premier Mandatory al sezonului.

Halep a invins-o pe Polona Hercoq din Slovenia, cu 5-7, 7-6 (1), 6-2, dupa un meci in care a avut parte de o opozitie puternica din partea adversarei.

In primul set Halep a condus doar la 1-0, dupa care a alergat dupa adversara. In cele din urma, dupa prima solicitare a noului antrenor Daniel Dobre, a venit break-ul egalizator (4-4), pentru ca apoi Halep sa revina la conducere dupa trei game-uri la rand.

Asa am trait Halep - Hercoq in turul 3 la Miami. Problema la genunchi pentru Halep!

Hercoq a reusit si ea o serie de trei game-uri la rand, adjudecandu-si astfel primul set dupa mai bine de o ora.

Setul al doilea a fost controlat de Halep, care a servit pentru trimiterea meciului in decisiv dupa un break la 5-3. Nu a reusit sa profite de serviciu si Hercoq a egalat scorul, ajungandu-se apoi la tiebreak.

Halep a facut legea in jocul hotarator si i-a lasat adversarei un singur punct (7-1).

Setul decisiv a fost la discretia Simonei Halep, care a impins-o la greseala pe Hercoq, al carui joc a scazut in intensitate pe masura apropierii finalului de partida.

O victorie marca inregistrata pentru Halep, o victorie obtinuta mai mult cu inima si dorinta de a continua in conditiile unei accidentari la genunchi in timpul primului set.

Pentru Halep aceasta este a 100-a victorie in trei seturi din cariera, anunta WTA.



Simona Halep rezista unui maraton de aproape trei ore pentru un loc in optimi la Miami