Miami Open

Simona Halep revine de la set pierdut si o invinge pe Caroline Garcia cu 6-0 in decisiv

Aflata la primul meci dupa mai bine de o luna de absenta din circuit, Simona Halep a avut dificultati in a-si gasi ritmul in turul doi la Miami Open. In cele din urma a reusit o revenire fabuloasa si a castigat disputa cu Caroline Garcia, scor 3-6, 6-4, 6-0.

Dupa un prim set pierdut la un break diferenta si un set al doilea in care a fost condusa, cu 3-1, Simona Halep a intors soarta meciului in pofida unei probleme la umar.

La jumatatea setului secund a treia favorita la castigarea turneului de la Miami a solicitat interventia fizioterapeutului pentru o problema la umarul drept, interventie care s-a repetat si in pauza dintre seturile doi si trei.

De la 4-4 in setul secund si pana la final Halep a castigat toate game-urile puse in joc, administrandu-i lui Caroline Garcia a saptea infrangere in opt intalniri directe.

“Ma asteptam la un meci greu, pentru ca ea serveste foarte bine. M-am relaxat insa in setul al doilea, am schimbat tactica si mi-am recapatat increderea, apoi am revenit.

“N-am mai jucat de la Melbourne si am avut dificultati in a-mi gasi ritmul, am avut si problema la umar, dar obiectivul este de a castiga fiecare meci”, a declarat Halep dupa victoria obtinuta intr-o ora si 48 de minute

Halep a comis 16 erori nefortate, cu zece mai putine decat adversara din Franta, si a avut cu sase lovituri castigatoare in plus.

In turul al treilea Halep o va intalni pe invingatoarea din meciul Anastasia Sevastova (Letonia) – Cori Gauff (SUA).



Simona Halep revine de la set pierdut si o invinge pe Caroline Garcia cu 6-0 in decisiv