Miami Open

Asa am trait Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami

Sursă foto: https://twitter.com/MiamiOpen/

Simona Halep a intalnit-o pe chinezoaica Qiang Wang, miercuri, in sferturile de finala la Miamia Open.
Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video

Miami Open - Sferturi SET 1 SET 2 SET 3
Simona Halep (ROU) 6 7 0
Qiang Wang (CHN) 4 5 0

SET 2, 7-5 Halep continua sa preseze si ajunge la 22 puncte castigate din ultimele 26 jucate (30-0). Serie intrerupta de o minge in fileu. Wang egaleaza la 30 cu o dreapta in cross scurt, dar Halep face rost de o minge de meci cu lovitura de asemenea decisiva. Halep preseaza pana cand Wang trimite afara si e gata meciul!

SET 2, 6-5 Break Halep! De la 1-5 jucatoarea noastra revine fabulos si va servi pentru calificarea in semifinale la Miami Open.

SET 2, 5-5 Halep revine de la 0-40 si salveaza cele trei mingi de set ale chinezoaicei. Senzational inchide Halep cu un rever castigator dupa un schimb care a tinut pe toata lumea cu respiratia taiata. O lovitura de top si e 5-5 cu revenire de la 1-5 si 0-40 la 4-5.

SET 1, 4-5 Unsprezece puncte la rand pentru Halep care ajunge la 40-0 pe serviciul advers. Senzational incheie Simona game-ul cu o contra castigatoare de rever. Break!

SET 2, 3-5 Un game de moral adjudecat rapid de Halep fara punct pierdut pe propriul serviciu. Presiunea se muta pe Wang.

SET 2, 2-5 Primul punct in dreptul lui Halep dupa 12 la rand adjudecate de Wang (15-15). Este game-ul in care Halep da semne de viata sportiva dupa o serie negativa care parea fara sfarsit. Un break din cele doua este recuperat.

SET 2, 1-5 Dubla greseala la 0-40 si inca un break merge in contul lui Wang. Simona pare ca a renuntat la acest set si abia astepta sa inceapa decisivul. O atitudine cel putin curioasa!

SET 2, 1-4 Game la zero pe care Wang il obtine pe propriul serviciu. Halep traverseaza un moment de criza in acest meci, desi diferenta nu este decat de un singur break.

SET 2, 1-3 Wang reuseste break-ul dupa o tranzitie impresionanta din aparare in atac.

SET 2, 1-2 Pentru prima data in acest meci Wang trece la conducere. Este un moment mai delicat in jocul lui Halep, dar nu ca ar fi vreo surpriza. Am mai vazut astfel de slabiciuni de-a lungul partidelor.

SET 2, 1-1 Pacat de acest game pe care Halep il pierde dupa o dubla greseala. In continuare face semne spre banca ei tehnica pentru a aplauda mai tare.

SET 2, 1-0 Halep revine fabulos de la minge de game pentru Wang si reuseste break-ul.

Statistica primului set: 11-4 la mingi castigatoare, 19-14 la erori nefortate si trei break-uri pentru Halep.

19:56 A inceput setul al doilea cu Wang la serviciu.

SET 1, 6-4 Halep controleaza jocul in acest game si inchide setul pe propriul serviciu la un break diferenta.

SET 1, 5-4 Eroare cu revereul comisa de Halep si Wang ramane in set. Jucatoarea noastra revenise de la 0-40.

SET 1, 5-3 Game solid pentru Halep pe propriul serviciu dupa interventia lui Dobre.

SET 1, 4-3 Wang isi face in premiera serviciul, dupa care Halep il cheama la banca pe Dobre: "Aplaudam, iti dam energie. Hai, ramai acolo, ca joci bine!".

SET 1, 4-2 Halep risca lungul de linie la minge de break si mingea se opreste in fileu. Chinezoaica recupereaza unul dintre break-uri.

SET 1, 4-1 Break senzational reusit de Halep, dupa ce Wang a condus cu 40-0. Simona n-a cedat si a obligat-o pe adversara sa munceasca pentru fiecare punct, iar greselile n-au intarziat sa apara.

SET 1, 3-1 Halep isi castiga primul game de serviciu in acest meci.

SET 1, 2-1 Superb forehand in lung de linie din alergare reusit de Halep la minge de game pentru adversara, pentru ca la punctul urmator Halep sa vina in fata si sa inchida punctul agresiv (40-40). Wang isi pierde in cele din urma serviciul dupa o dubla greseala si Halep se mentine la conducere.

SET 1, 1-1 Simona solicita un prim challenge, dar nu are dreptate, dupa care comite cea dintai dubla greseala (15-30). Doua erori nefortate comise la rand si Halep cedeaza primul game de serviciu.

SET 1, 1-0 Superba inchidere de game pentru Halep, cu lovitura castigatoare de rever in contre pied dupa un schimb prelungit. Halep incepe asadar cu break!

19:09 A inceput meciul cu Wang la serviciu.


Simona Halep si Qiang Wang s-au mai intalnit o singura data, in 2018, la Indian Wells, unde jucatoarea din Romania a castigat in doua seturi, scor 7-5, 6-1.

Wang ocupa in prezent locul 18 in clasamentul mondial, aceasta fiind cea mai inalta pozitie a carierei pentru sportiva din China.

In 2019, Wang are 9 victorii si patru infrangeri.



Asa am trait Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami