Miami Open

Darren Cahill i-a schimbat mentalul Simonei Halep: "Ii multumesc pentru acel moment"

Cunoscuta pentru temperamentul ei vulcanic in anumite momente ale meciurilor, Simona Halep recunoaste ca Darren Cahill, fostul ei antrenor, are un merit decisiv in schimbarea starii de spirit.

"El este foarte pozitiv si foarte relaxat. Am incercat cum sa invat sa fiu pozitiva, pentru ca eram negativa tot timpul. Cred ca este in natura mea sa fac asta", a spus Halep intr-o conferinta de presa.

"Dupa un meci pierdut din cauza faptului ca eram negativa, mi-a spus ca ma fac singura sa sufar si din aceasta cauta nu pot castiga meciuri, pentru ca de jucat o fac foarte bine. Ii multumesc pentru acel moment, unul important care a schimbat totul in capul meu", a mai dezvaluit Simona Halep.

Cei doi au avut un moment tensionat chiar la Miami, unde Halep a avut o atitudine nepotrivita fata de antrenorul ei din acel moment (2017).

Cahill a trecut peste si un an mai tarziu cei doi se bucurau impreuna de castigarea Roland Garros.Darren Cahill i-a schimbat mentalul Simonei Halep: "Ii multumesc pentru acel moment"