Miami Open

Cum explica Simona Halep revenirea de la 1-5 cu Qiang Wang

Sursă foto: https://twitter.com/wta

Condusa cu 5-1 in setul secund al confruntarii cu Qiang Wang din sferturile Miami Open, Simona Halep a explicat ce s-a intamplat pe teren si cum a reusit sa revina.

"Am inceput sa fiu negativa, sa vorbesc pe teren, dar am reusit sa ma opresc si atunci a fost mult mai bine. M-am concentrat la joc si cred ca am facut-o destul de bine. Sunt mult mai bine decat inainte. In ultimii doi ani nu am avut multe meciuri pierdute din cauza negativitatii", a spus Halep intr-o conferinta de presa.

"Este mai bine sa iti lasi adversara sa te invinga, decat sa te bati singura pe teren pentru ca esti negativa. Tocmai ce am aflat de la antrenorul meu ca am nevoie de un meci pentru a fi din nou numarul unu. Ma bucur ca sunt din nou in aceasta situatie si imi da incredere. Va fi o mare provocare, dar imi place sa joc sub presiune. Sper sa joc la cel mai bun nivel", a mai spus Halep.

Simona Halep o intalneste pe Karolina Pliskova, vineri dimineata de la ora 3:00 a Romaniei, in semifinalele de la Miami Open.

O victorie a Simonei o readuce pe aceasta in fotoliul de lidera a ierarhiei WTA.Cum explica Simona Halep revenirea de la 1-5 cu Qiang Wang