Tenis

Mesaj clar din Spania pentru Djokovic. In ce conditii va putea evolua la turneele din aceasta tara

Sursă foto: https://twitter.com/CNNFrancePR/

Autoritatile spaniole se asigura ca nu vor trece prin experienta omologilor din Australia si i-au transmis inca de acum lui Novak Djokovic in ce conditii va putea evolua la turneele iberice.

Cel mai important concurs ATP din calendar organizat de Spania este Openul de la Madrid, turneu de categorie 1000 si care este programat in perioada 1-8 mai.

Djokovic a castigat titlul in trei randuri, in 2011, 2016 si 2019, insa pentru a participa din nou la competitia din capitala Spaniei jucatorul sarb trebuie sa fie vaccinat impotriva covid.

“Pentru turneul de la Madrid toti jucatorii trebuie sa fie vaccinati pentru a putea concura.

“Nu puteam pune la indoiala calitatile de jucator de tenis ale lui Novak Djokovic, dar din punctul de vedere al sanatatii daca nu este vaccinat nu va putea participa. Regulile exista pentru a fi respectate de toata lumea, inclusiv de jucatori”, a declarat Enrique Ruiz Escudero, ministrul Sanatatii din Comunitatea Madrid.

Novak Djokovic a fost expulzat din Australia cu interdictie de a mai intrat in tara in urmatorii trei ani dupa tentativa de a juca la Australian Open fara a fi vaccinat si dupa mai multe nereguli depistat in procesul de obtinere a vizei.



Mesaj clar din Spania pentru Djokovic. In ce conditii va putea evolua la turneele din aceasta tara