Tenis

Meciul pe care Halep nu-l poate uita: “Am fost prea agitata”

Sursă foto: twitter.com/rolandgarros

Simona Halep recunoaste ca din punct de vedere emotional mai are de lucrat pentru a ajunge sa depaseasca momente de genul celui din finala pierdut anul acesta la Roland Garros.

De altfel, intr-un interviu acordat Tennis Channel, Halep recunoaste ca nu a reusit sa depaseasca infrangerea suferita in finala cu Jelena Ostapenko.

“Sa fiu sincera inca ma mai gandesc la meciul cu Ostapenko. Antrenorul imi tot cere sa uit meciul, dar eu nu pot. Incerca sa gasesc ceva pozitiv din acel meci, dar imi este greu. Cred ca nu am fost pregatita pentru a castiga un turneu de Mare Slem”, crede Halep.

“Am fost prea nervoasa pentru ca eram aproape de a castiga. Am fost prea agitata pentru ca ma apropiam de victorie. Inca mai lucrez la asta si vreau sa devin mai puternica. Mi-a fost foarte greu sa nu plang la festivitatea de premiere. Eram foarte trista pentru ca pierdusem”, si-a amintit Halep.

In cele din urma Simona Halep a mers mai departe si a incheiat anul pe primul loc in clasamentul mondial, implinindu-si unul dintre obiectivele declarate ale carierei.

De acum inainte Halep se poate concentra pe castigarea primului Grand Slam.



Meciul pe care Halep nu-l poate uita: “Am fost prea agitata”