Tenis

Meci excelent făcut de Ons Jabeur la Roma

Tunisianca Ons Jabeour a revenit senzațional, în stil de mare campioană contra grecoaicei Maria Sakkari, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma.

Sakkari câștigase primul set cu 6-1, iar în al doilea conducea cu 5-2 și urma la serviciu. De acolo, Jabeur s-a trezit și a început să joace perfect, cu lovituri de înaltă finețe, mingi plasate cu mare știință pe tot terenul, de la stopuri la fileu la linia din spate. Jabeur a fost o mică Serena Williams, la modul de a vedea jocul, nu și la forță.

Condusă cu 5-2 în setul secund, tunisianca a reușit două breakuri în timp ce Sakkari a servit degeaba de două ori pentru meci și a câștigat opt gameuri consecutiv.

A câștigat manșa a doua cu 7-5 și a ajuns să conducă în decisiv cu 3-0 pentru a-l câștiga cu 6-1.

Proaspăt câștigătoare la Madrid, Jabeur are 27 de ani și rămâne de văzut ce performanțe va reuși mai departe, mai ales că jocul său este unic în actualul tablou WTA, acolo unde se joacă tare, în stilul masculin. Jabeur vine cu o tehnică asemănătoare cu a Serenei. Iar a întoarce un meci de la 1-6 5-2 mai ales în acest mod înseamnă un psihic extrem de puternic.Meci excelent făcut de Ons Jabeur la Roma