Tenis

Maria Sharapova nu se gandeste la retragere. Inca simte un foc interior pentru tenis

Sursă foto: https://twitter.com/SpacePova/

Fosta lidera mondiala Maria Sharapova a jucat in turneul demonstrativ Mubadala din Abu Dhabi, ocazie cu care a vorbit despre planurile de viitor.

Ajunsa pe locul 131 in clasamentul WTA, Maria Sharapova a invins-o pe Ajla Tomljanovic, cu 6-4, 7-5, dupa ce in fiecare set a recuperat cate un break.

“In mod categoric sunt bucuroasa dupa acest meci deoarece am putut juca din nou tenis si de aici inainte nu poate fi decat bine”, a spus Sharapova.

Cu doar 15 meciuri disputate in 2019, rusoaica e hotarata ca in sezonul urmator sa-si dea un nou restart carierei acceptand ca accidentarile fac parte din viata oricarui sportiv de performanta.

“Cred ca una dintre cele mai mari provocari pentru 2020 este de a-mi stabili un program. Voi merge in Australia pentru a vedea cum stau lucrurile si cum va rezista organismul”, a mai spus Sharapova.

Inaintea Australian Open programat in a doua jumatate din ianuarie Sharapova va juca mai multe meciuri demonstrative in Hawii si apoi la Antipozi.

“Chiar iubesc ce fac si cred ca se vede asta cand sunt acolo pe teren, cand am sansa de a concura. Am vise si obiective pentru viata de dupa tenis, dar inca am acel foc intern si motivatia pentru a continua”, spune Sharapova.

In 2019 Maria Sharapova a trecut printr-o interventie chirurgicala la umar care a tinut-o departe de teren mai multe luni.



Maria Sharapova nu se gandeste la retragere. Inca simte un foc interior pentru tenis