Tenis

Maria Sharapova castiga la meciul de revenire de parca nu ar fi lipsit niciodata

Maria Sharpova a castigat fara sa clipeasca primul sau meci oficial de tenis dupa aproape un an si jumatate de pauza.

Rusoica a invins-o miercuri seara la turneul WTA de tenis de la Stuttgart pe Roberta Vinci cu7-5 6-3

Neschimbata dupa pauza cauzat de dopaj, slaba si in mare forma fizica de parca nu ar fi fost niciodata bolnava de inima, Sharapova a servit 11 asi contra lui Vinci si a trimis 39 de lovituri castigatoare. Meciul a durat o ora si 43 de minute.

„M-am simtit excelent la revenire. Primele secunde cele in care intri in arena - pe care o consider o scena de cand eram mica - le-am asteptat de mult timp sa le traiesc din nou”, a spus Sharapova, care s-a califica astfel in turul 2 la Stuttgart.

“Am asteptat acest moment de mult timp. Am trecut si pe la scoala putin, mi-am crescut afacerile si am avut o viata normala. Am simtit ca trebuie sa cresc ca persoana si cred ca am facut asta. Sunt o competitoare si asta stiu sa fac cel mai bine”, a mai spus Sharapova dupa victoria cu Vinci in care a reusit 11 asi si 39 de puncte direct castigatoare.

Pentru un loc in sferturile de finala Sharapova o va intalni pe compatrioata sa Ekaterina Makarova, cea care in primul tur a eliminat-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, una dintre jucatoarele care s-au aratat pe fata impotriva acordarii de wild card-uri pentru Sharapova la revenirea in circuit.

Sharapova are 6-0 cu Makarova, doua dintre victorii fiind obtinute pe zgura, suprafata turneului de la Stuttgart.

Miercuri s-a calificat in turul 2 al turneului german si Simona Halep.Maria Sharapova castiga la meciul de revenire de parca nu ar fi lipsit niciodata