Tenis

GAME CU GAME Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza la Londra

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer (Olanda) a debutat in concursul de dublu de la Turneul Campionilor, luni de la ora 14:00, impotriva echipei formate din Alexander Peya si Bruno Soares.

FINAL Tecau/Rojer - Peya/Soares 3-6, 6-3, 10-12

15:41 Tecau si Rojer rateaza o minge de meci la 10-9 in super tie-break, iar Peya si Soares inchid meciul cu un voleu castigator in lung de linie din partea celui din urma.

15:33 Cinci puncte la rand obtinute de Tecau si Rojer. De la 1-5 acestia trec la conducere, scor 6-5.

15:27 Incepe super tiebreak-ul. Se joaca pana la zece sau la o diferenta de doua puncte daca ambele echipe trec de noua puncte castigate.

15:24 Tecau si Rojer egaleaza situatia la seturi pe serviciul lui Horia. Avem asadar un super tie-break.

15:13 Break reusit de perechea Tecau/Rojer si cei doi se instaleaza la conducere in setul secund (4-2). Tecau a avut un reflex de zile mari la fileu, iar Rojer a castigat punctul cu un forehand in diagonala terenului.

14:50 Tecau incepe setul al doilea la serviciu. Jucatorul nostru si-a pus o sapca prin care sa se protejeze de luminile arenei O2 din Londra.

14:45 Un nou break reusit de perechea Peya/Soares si acesta este urmat de un game de serviciu prin care cei doi castiga primul set.

14:37 Tecau revine la serviciu si de aceasta data nu mai are nicio emotie. Game adjudecat la 15 si perechea Tecau/Rojer egaleaza scorul dupa primele sase game-uri.

14:25 Re-break rapid reusit de ai nostri, Tecau si Rojer (1-2). Urmeaza Rojer la serviciu.

14:21 Primul break al meciului vine pe serviciul lui Tecau, game decis la punctul decisiv. A fost un lob involuntar cu rama trimis de Soares, lob care i-a surprins pe Tecau si Rojer.

14:13 Incepe meciul cu Peya la serviciu.

14:06 Perechea Peya/Soares a castigat tragerea la sorti si vor incepe meciul la serviciu.

14:05 Bun gasit prieteni ai tenisului. De la aceasta ora va propunem meciul inaugural pentru perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer la Turneul Campionilor de la Londra.

Horia Tecau participa pentru a treia oara la Turneul Campionilor si pentru prima data alaturi de Rojer.

La precedentele doua participari la Londra jucatorul nostru a facut pereche cu suedezul Robert Lindstedt, de fiecare data cei doi fiind eliminati in faza grupelor.



GAME CU GAME Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza la Londra