Tenis

Tragerea la sorti a meciurilor de la Wimbledon. Adversara din calificari pentru Halep

Sursă foto: twitter.com/wimbledon

Sase romani vor evolua pe tabloul principal de la Wimbledon in acest an, iar vineri de la 12:00 si-au aflat adversarii din primul tur.

Meciurile reprezentantilor Romaniei:

Simona Halep - Marina Erakovic (Noua Zeelanda, jucatoare venita din calificari)
Monica Niculescu - Magdalena Rybarikova (Slovacia)
Sorana Cirstea - Kiki Bertens (Olanda)
Irina Begu - Naomi Broady (Marea Britanie)
Ana Bogdan - Ying-Ying Duan (China)
Marius Copil - Jucator venit din calificari

12:45 Simona Halep va debuta la Wimbledon impotriva unei jucatoare din calificari. Halep va intra in competitie inca din prima zi, luni. In turul 3 Halep ar putea sa o intalneasca pe Suarez Navarro, Bouchard, Vondrousova sau Peng. Pana acolo Halep ar juca in turul doi cu invingatoarea dintre Laura Robson si Beatriz Haddad Maia.

12:44 Alte meciuri interesante din primul tur: Petra Kvitova - Johanna Larsson si Eugenie Bouchard - Carla Suarez Navarro.

12:39 Adversara Irinei Begu in primul tur va fi Naomi Broady din Marea Britanie.

12:37 Tsvetana Pironkova - Sara Errani se anunta un alt meci tare din primul tur, la fel ca si cel dintre Dominika Cibulkova si Andrea Petkovic.

12:35 Un adevarat festival de slice-uri se anunta in meciul dintre Monica Niculescu si Magdalena Rybarikova din Slovacia. Invingatoarea o poate intalni pe Karolina Pliskova in turul doi.

12:33 Sorana Cirstea contra Kiki Bertens in primul tur. Sorana este in partea superioara a tabloului. Cel mai tare meci din primul tur se anunta a fi Agnieska Radwanska impotriva Jelenei Jankovic.

12:32 Inca lidera mondiala a momentului, Angelique Kerber, va juca in primul tur cu o jucatoarea venita din calificari, pentru ca in runda secunda sa dea peste invingatoarea dintre Kristen Flipkens si Misaki Doi.

12:26 Simona Halep a fost repartizata in partea de jos a tabloului si le va evita pana in finala pe Angelique Kerber si Karolina Pliskova. Le poate intalni insa pe Johana Konta (sferturi) si Elina Svitolina (semifinale). Pana la aceste meciuri, Halep ar putea juca in optimi cu Elena Vesnina.


La feminin avem cinci reprezentante cu Simona Halep in fruntea liste cotata cu sansa a doua la castigarea turneului.

Semifinalista in 2014, Halep vrea sa-si ia revansa pe iarba londoneza pentru titlul ratat la Roland Garros.

Alaturi de Halep vor mai evolua Monica Niculescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Ana Bogdan.

Marius Copil va fi singurul reprezentant al Romaniei in turneul masculin.



Tragerea la sorti a meciurilor de la Wimbledon. Adversara din calificari pentru Halep