Tenis

Asa am trait Simona Halep - Naomi Osaka in turul 2 la Roma

Simona Halep a debutat in turneul de la Roma, miercuri de la ora 12:00, contra japonezei Naomi Osaka.

FINAL Halep - Osaka 6-1, 6-0

SET 2, 6-1 Minge de meci pentru Halep dupa o noua eroare nefortata comisa de Osaka. Primul serviciu nu intra, iar la a doua minge Halep trimite un retur castigator. Ce victorie pentru Simona Halep!

SET 2, 5-0 Osaka rateaza si a sasea minge de break, desi returnase foarte aproape de linie. Reverul a tradat-o insa din nou pe japoneza. In cele din urma Halep face diferenta cu serviciul. Un spectator o cravaseaza in permanenta pe Simona: "haide, n-o lasa ca nu mai poate!".

SET 2, 4-0 Halep e peste tot pe teren si sunt inca doua mingi de break. Osaka e cazuta total si rateaza un voleu simplu de incepator din apropierea fileului. Al cincilea break pentru Halep in acest meci.

SET 2, 3-0 Minge de break salvata de Halep in acest game. Pana acum Osaka n-a reusit niciun break din cinci incercari.

SET 2, 2-0 Halep se distanteaza cu break. Osaka face eroare dupa eroare si pare coplesita de acest meci.

SET 1, 6-1 Break la zero obtinut de Halep. La ultima minge Osaka nici nu s-a mai obosit sa alerge si a cedat fara lupta.

SET 1, 5-1 Halep isi castiga din nou fara emotii serviciul si mai are nevoie de un singur game pentru set.

12:38 Osaka este atentionata de arbitra din scaun sa se grabeasca la serviciu.

SET 1, 4-1 Break la zero obtinut de Halep dupa o superba lovitura castigatoare. Nori amenintatori se aduna deasupra complexului de la Foro Italico.

SET 1, 3-1 Game de serviciu adjudecat de Halep cu un singur punct pierdut. Osaka acuza inca ratarea celor patru mingi de break din jocul al doilea.

SET 1, 2-1 Halep trece in fata cu break, primul al meciului.

SET 1, 1-1 Patru mingi de break salvate de Halep in primul ei game de serviciu, un game maraton de peste sapte minute.

SET 1, 0-1 Osaka valorifica avantajul serviciului in primul game. Halep a luat doua puncte si pare putin precauta in deplasarea pe teren.

12:10 Incepe meciul cu Osaka la serviciu. Zgura este destul de alunecoasa dupa ploaia cazuta la Roma peste noapte.


Halep o conduce pe Osaka, cu 3-1 la general, dar japoneza a castigat ultima intalnire directa, in acest an in semifinale la Indian Wells, cu 6-3, 6-0.

La inceputul anului Halep castigase in fata lui Osaka la Australian Open, cu 6-3, 6-2.

Doar cinci meciuri a disputat Osaka in acest an pe zgura si a castigat trei dintre acestea. In primul tur la Roma i-a lasat doar trei game-uri Victoriei Azarenka.

Halep vine dupa un sfert de finala atins la Madrid, turneu pe care il castigase in ultimii doi ani.

Lidera a ierarhiei mondiale pentru a 28-a saptamana in cariera, Halep are de aparat la Roma punctele obtinute pentru finala jucata in 2017.Asa am trait Simona Halep - Naomi Osaka in turul 2 la Roma