Tenis

Sorana Cirstea trece de primul tur la Eastbourne. Johanna Konta, urmatoarea adversara!

Sursă foto: twitter.com

Sorana Cirstea a pierdut in calificarile de la Eastbourne, dar a prins in extremis un loc pe tabloul principal din postura de pierzatoare norocoasa si a profitat din plin de sansa aparuta.

FINAL Cirstea - Siniakova 6-3, 6-2 - click pentru streaming live

INFO: Toate partidele de la Easbourne se pot viziona cu streaming live legal de catre toti membrii casei de pariuri online Betano.com care au in sold suma de minimum 50 de bani (0,50 lei). 

Cu exceptia inceputului de meci, cand Siniakova a condus cu 1-0 gratie unui break, Cirstea a dominat autoritar intalnirea si s-a impus fara sa forteze.

Siniakova a alunecat la ultima minge si a parasit terenul accidentata, primind ingrijiri medicale dupa finalul meciului.

Sorana Cirstea o va intalni in turul secund pe Johana Konta, reprezentanta gazdelor, intr-o reeditare a meciului de la Fed Cup in care Ilie Nastase a fost eliminat din postul de capitan nejucator al Romaniei.

SET 2, 6-2 FINAL de partida. Siniakova s-a ridicat pe picioarele ei, dar i-a strans mana Soranei si partida a luat sfarsit.

SET 2, 5-2 Cirstea serveste pentru meci la 5-2, scorul se duce la 40-15 moment in care Siniakova sufera o accidentare si ramane intinsa pe teren. Cirstea se duce sa vada in ce conditie este adversara ei.

SET 2, 4-1 Jocul curge intr-o singura directe si Sorana mai pune un break in fata.

SET 2, 2-1 Un nou break pentru Cirstea, primul in setul secund si jucatoarea noastra se afla in controlul partidei.

SET 1, 6-3 Cirstea isi adjudeca primul la adapostul break-ului obtinut anterior.

SET 1, 4-2 Break pe care il izbuteste Cirstea si jucatoarea noastra are in acest moment prima sansa la castigarea primului set.

SET 1, 2-1 Cirstea este prima dintre jucatoare care isi castiga game-ul de serviciu.

SET 1, 1-1 Rebreak rapid reusit de Cirstea pe fondul erorilor nefortate comise de adversara.

SET 1, 0-1 Cirstea greseste un forehand in lung de linie si Siniakova debuteaza cu break.

13:12 Incepe meciul cu Sorana la serviciu.

13:09 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire.

Astfel, Cirstea joaca luni dupa ora 13:00 in primul tur contra cehoaicei Katerina Siniakova, o jucatoare de 21 de ani clasata pe locul 39 mondial.

Cirstea si Siniakova nu s-au mai intalnit niciodata pana acum.

In alta ordine de idei, Simona Halep se afla si ea pe tabloul de la Eastbourne si va intra in competitie direct in turul al doilea.



Sorana Cirstea trece de primul tur la Eastbourne. Johanna Konta, urmatoarea adversara!