Tenis

Asa am trait Simona Halep - Sloane Stephens in finala de la Montreal

Sursă foto: twitter.com/couperogers

Intr-o reeditare a ultimului act de la Roland Garros, Simona Halep si americanca Sloane Stephens au jucat din nou cu un trofeu pe masa, de aceasta la turneul WTA Premiers 5 de la Montreal.

FINAL Halep - Stephens 7-6 (6), 3-6, 6-4

SET 3, 6-4 Halep inchide meciul cu un serviciu as dupa un meci de peste 2 ore, un meci dur in fata unui public ostil.

SET 3, 5-4 Inca o minge de meci pe care Halep o rateaza, de aceasta data pe serviciul lui Stephens. Urmeaza un nou game cu Simona la serviciu.

SET 3, 5-3 Minge de meci pe care Halep si-o anuleaza singura cu o dubla greseala. Stephens recupereaza unul dintre break-uri.

SET 3, 5-2 Stephens greseste sub presiune si Halep mai face un break. La un game distanta de titlu la Montreal.

SET 3, 4-2 Halep isi castiga game-ul de serviciu si pentru a doua oara in acest set are doua jocuri in fata adversarei.

SET 3, 3-2 Break senzational obtinut de Halep intr-un game controlat de Stephens. Jocul acesteia s-a fisurat insa dupa o dubla greseala.

SET 3, 2-2 Stephens isi ia break-ul inapoi si revine de la 0-2 in acest set decisiv.

SET 3, 1-0 Halep incepe decisivul cu break.

SET 2, 3-6 Rever in lung de linie ratat de Halep si setul secund intra in contul lui Stephens. Aceasta va incepe cu serviciul.

SET 2, 3-4 Game la zero pentru Halep pe propriul serviciu.

SET 2, 2-4 Halep rateaza minge de break, iar Stephens isi pastreaza avantajul obtinut in debutul setului.

SET 2, 1-3 Game la zero adjudecat de Stephens pe propriul serviciu.

SET 2, 1-2 Stephens preia conducerea cu break in fata.

SET 1, 7-6 Condusa cu 5-1 in tie-break, Halep revine formidabil si anuleaza o sansa de set a adversarei la 6-5 pe serviciul acesteia.

SET 1, 6-6 Halep isi castiga game-ul la mare lupta. Jucatoarea noastra a castigat cel mai disputat meci cu un voleu superb.

SET 1, 5-6 Stephens revine la conducere dupa ce-si castiga serviciul.

SET 1, 5-5 Serviciul o tradeaza pe Halep si Stephens isi ia break-ul inapoi cu forehand castigator in lung de linie.

SET 1, 5-4 Break pentru Halep dupa cel mai disputat game de pana acum. Stephens a revenit de la 15-40 si a ratat minge de game. Halep transeaza disputa cu un forehand castigator din apropierea fileului.

SET 1, 4-4 Revenire a americancei dupa trei game-uri la rand. Scadere vizibila in jocul Simonei Halep care a ratat sanse de 5-1 si 5-2.

SET 1, 4-3 Stephens strange scorul, dupa ce Halep a ratat minge de break si 5-2. Cahill coboara la banca pentru o discutie cu Halep.

SET 1, 4-2 Minge de game, de 5-1, ratata de Halep, dupa care Stephens obtine un break dupa un forehand castigator in diagonala.

SET 1, 4-1 Halep profita de o noua minge de break si se distanteaza pe tabela.

SET 1, 3-1 Serviciu as pentru Halep la minge de game.

SET 1, 2-1 Halep obtine primul break al meciului dupa ce a condus cu 40-0. Un singur punct obtinut de Stephens pe propriul serviciu in acest game.

20:41 A inceput meciul cu Stephens la serviciu.

Vedeti aici cotele oferite de Baumbet.

Halep a castigat ultimele cinci partide cu Stephens si din acest punct de vedere porneste cu un mare ascendent moral asupra adversarei sale.

Chiar daca a avut parte de un inceput mai dificil de turneu, cu un meci disputat in doua zile contra Anastasiei Pavlyuchenkova, Halep a crescut de la tur la tur ajungand la o forma foarte buna inaintea finalei de duminica.

Halep n-a mai pierdut niciun set in ultimele trei meciuri in care le-a eliminat pe Venus Williams, Caroline Garcia si Ashleigh Barty.

Stephens a aratat la randul sau o forma excelenta in Montreal, fara set pierdut pana in finala: Francoise Abanda (6-0 6-2), Carla Suarez Navarro (6-2 7-5), Anastasija Sevastova (6-2 6-2) si Elina Svitolina (6-3 6-3).

In finala de la Roland Garros Halep s-a impus in fata lui Stephens, cu 3-6, 6-4, 6-1, pentru primul ei titlu de Mare Slem.



Asa am trait Simona Halep - Sloane Stephens in finala de la Montreal