Tenis

Asa am trait Simona Halep - Ons Jabeur in turul 2 la Dubai

Sursă foto: twitter.com/wta

Simona Halep a revenit, marti, in circuitul WTA in postura de principala favorita a turneului de la Dubai, Emirate, dotat cu premii totale in valoare de 2.9 milioane de dolari.

Dubai - Turul 2 SET 1 SET 2 SET 3
Simona Halep 1 6 7
Ons Jabeur 6 2 6

Tiebreak: 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2, 4-2, 4-3, 5-3, 6-3, 6-4, 6-5, 6-6, 6-7, 7-7, 8-7, 9-7.

SET 3, 6-6 Super concentrata si agresiva, Halep are 40-0 la primire si trei sanse de rebreak. Halep inchide game-ul la zero si vom avea tiebreak in decisiv.

SET 3, 5-6 Break Jabeur dupa mai multe erori comise de Halep. Aceasta solicita interventia antrenorului Artemon Apostu Efremov.

SET 3, 5-5 Jabeur isi castiga game-ul de serviciu si suspansul se prelungeste. In continuare sunt reactii din tribuna in timpul schimburilor de mingi. O atmosfera mai degraba de Fed Cup in deplasare pentru Simona.

SET 3, 5-4 Raspunde Halep in stil de mare campioana, cu serviciu as la 40-0. Arbitra din scaun tine tot mai greu in frau multimea galagioasa.

SET 3, 4-4 Jabeur revine de la 0-3 si mai ales 1-4, fiind acum jucatoarea pe val. O ajuta si Halep cu numeroase erori nefortate.

SET 3, 4-3 Halep isi pierde la zero game-ul de serviciu, iar fanii tunisieni devin tot mai galagiosi. Mai ales dupa ce Jabeur a reusit o lovitura castigatoare de trecere cu dreapta in lungul liniei mult din afara terenului.

SET 3, 4-1 Ramane diferenta de un break dupa un game in care Jabeur s-a agatat de fiecare punct pe serviciul Simonei. Cine greseste mai putin va castiga meciul, fara doar si poate.

SET 3, 3-0 Halep isi castiga game-ul de serviciu si mai face un pas spre calificarea in sferturile de finala.

SET 3, 2-0 Greseste mai mult Jabeur si Halep obtine break-ul. S-a schimbat complet balanta intalnirii fata de primul set.

SET 3, 1-0 Halep revine in teren si castiga primul game de serviciu.

Timeout medical: Simona Halep solicita interventia fizioterapeutului pentru o problema lombara. Aceasta primeste ingrijiri medicale chiar pe teren.

SET 2, 6-2 Break la zero obtinut de Halep si avem set decisiv. Doar cinci erori nefortate comise de Halep in acest set.

SET 2, 5-2 Halep isi pierde serviciul si soarta setului se amana. Simona are in continuare prima sansa.

SET 2, 5-1 Inca un break adjudecat de Simona Halep. Jucatoarea noastra va servi pentru a trimite meciul in decisiv.

SET 2, 4-1 Halep isi tine serviciul intr-un moment de revenire din partea adversarei. Ramane un break avans pentru Simona.

SET 2, 3-1 Sansa de dublu break ratata de Halep in acest game. Jabeur a recuperat incredibil cu serviciul.

SET 2, 3-0 Un game extrem de important si de disputat. Halep a stat acolo la bataie si a castigat schimburile prelungite. Vedem pentru prima data pumnul strans la Simona.

SET 2, 2-0 Primul break pentru Simona Halep in acest meci. A condus cu 3-0, apoi s-a vazut egalata si la 30-30 a reusit un retur castigator in lung linie. A urmat un schimb spectaculos in diagonala, cu Jabeur care a trimis afara.

SET 2, 1-0 Halep intra bine cu serviciul si conduce in premiera in acest meci.

Statistica: Doar doua puncte direct castigatoare pentru Halep in primul set. Jabeur a reusit 11!

SET 1, 1-6 Jabeur inchide setul cu un game solid de serviciu. Un set de 25 de minute dominat de tunisiana. Halep a avut o singura sansa de break, nevalorificata.

SET 1, 1-5 Inca un game de serviciu pierdut de Halep. Deocamdata Jabeur conduce jocul si Simonei nu-i ramane decat sa astepte greseala adversarei.

SET 1, 1-4 Halep revine de la 0-30, dar nu este de ajuns pentru a recupera break-ul. Jabeur se distanteaza pe tabela.

SET 1, 1-3 Greseste usor cu dreapta SImona si cedeaza break-ul. Zgomotul fanilor lui Jabeur pare ca o deranjeaza pe Halep. Arbitra de scaun Maria Cicak a facut mai multe apeluri la liniste intre puncte.

SET 1, 1-2 Jabeur salveaza prima minge de break a meciului si ramane in fata cu serviciul. Un meci deloc usor pentru Halep.

SET 1, 1-1 Un prim game dificil pentru Simona la serviciu. Nu a oferit mingi de break si a salvat cu doua servicii bine plasate la 40-40.

SET 1, 0-1 Halep obtine primul punct al game-ului inaugural, apoi le pierde pe urmatoarele patru. Game Jabeur!

17:57 A inceput meciul cu Jabeur la serviciu. Aceasta are parte de o sustinere puternica din partea publicului local.

17:50 Cele doua jucatoare au intrat pe teren pentru incalzire.


Aflata la primul meci dupa semifinala pierduta la Australian Open cu Garbine Muguruza, Halep o va intalni pe Ons Jabeur din Tunisia.

Jabeur a impresionat la Australian Open, turneu unde a ajuns pana in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Sofia Kenin, cea care avea sa castige titlul de la Melbourne.

Clasata in prezent pe locul 45 mondial, Jabeur a invins-o in primul tur la Dubai pe americanca Alison Riske, cu 7-6(3), 1-6, 6-3.

Halep si Jabeur s-au mai intalnit o singura data, in 2018, la Beijing.

Jabeur a mers mai departe dupa abandonul lui Halep la 6-1 pentru jucatoarea din Tunisia.



Asa am trait Simona Halep - Ons Jabeur in turul 2 la Dubai