Tenis

Asa am trait Simona Halep - Magdalena Rybarikova in turul 2 la Beijing

Simona Halep a evoluat marti dimineata  in turul doi la Beijing impotriva slovacei Magdalena Rybarikova, semifinalista la Wimbledon in acest an. Meciul se poate vedea aici cu streaming live

Final Halep - Rybarikova 6-1, 2-1

10:55 Rybarikova a abandonat din motive medicale si meciul este asadar castigat de Simona Halep.

10:51 Rybarikova paraseste incinta terenului pentru un time out medical "off court".

10:49 Meciul este oprit de Rybarikova din motive medicale. Un medic al turneului ii ia slovacei tensiunea. Rybarikova nu pare deloc in apele sale si are nevoie de ingrijiri medicale amanuntite.

Set 2, 2-1 Halep nu o lasa pe Rybarikova sa respire si obtine un nou break, primul al setului secund.

Set 2, 0-1 Rybarikova trece in premiera la conducere in acest meci.

Set 1, 6-1 Halep inchide acest prim set pe care l-a dominat autoritar. Un set in care Halep a facut doua break-uri din trei sanse avute. Rybarikova a avut o singura minge de a castiga pe serviciul Simonei, anulata de jucatoarea noastra.

Set 1, 5-1 Primul game obtinut de Rybarikova in acest meci, un game castigat la mare lupta. Halep serveste pentru castigarea setului in jocul urmator.

Set 1, 5-0 Halep isi continua seria castigatoare si se apropie la un singur game de castigarea setului. Rybarikova este complet debusolata si nu-si gaseste ritmul optim de joc.

Set 1. 4-0 Al doilea break pe care Halep si-l trece in cont. Jucatoarea noastra se afla in totalul control al partidei.

Set 1, 3-0 Rybarikova incearca lungul de linie cu reverul, dar trimite afara si Halep se distanteaza la trei lungimi pe tabela. Un inceput de meci ideal pentru Simona.

Set 1, 2-0 Break Halep dupa un game in care Rybarikova a avut minge de 1-1 la 40-30. Halep a egalat si a trimis jocul in prelungiri.

10:00 A inceput meciul cu Halep la serviciu.


Programul meciurilor de luni a fost perturbat de ploaie si jocurile au inceput dupa o intrerupere de patru ore si jumatate.

Programat pe terenul Lotus, neacoperit, meciul dintre Halep si Rybarikova trebuia sa inceapa la ora 13:30, insa in noile circumstante a fost reprogramat undeva dupa ora 16:00. In cele din urma meciul a fost scos din programul de luni, pentru ca ar fi inceput foarte tarziu aproape de miezul noptii in Beijing.

Inaintea meciului celor doua mai sunt programate doua intalniri de pe tabloul masculin.

La general scorul intalnirilor directe este egal, 2-2.



Asa am trait Simona Halep - Magdalena Rybarikova in turul 2 la Beijing