Tenis

GAME cu GAME Simona Halep - Kristina Mladenovic in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep a debutat in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

FINAL Halep - Mladenovic 7-5 5-7 6-4

21:21 Final de partida dupa aproape trei ore. Prima victorie obtinuta de Halep in fata lui Mladenovic, una dintre cele mai bataioase jucatoare din circuit.

SET 3, GAME 10 Meciul este reluat dupa ce Mladenovic a primit ingrijiri medicale mai multe minute. Se misca insa bine pentru o jucatoare cu probleme la coapsa si la spate. Halep serveste impecabil si are trei mingi de meci.

SET 3, GAME 9 Frantuzoaica se agata de acest meci, castiga pe propriul serviciu si face apel la fizioterapeut pentru o problema. Halep va servi la 5-4 pentru inchiderea meciului. A mai facut-o o data in setul al doilea.

SET 3, GAME 8 Mladenovic urca la fileu si pune o minge mai scurta, dar Halep ajunge si inchide punctul decisiv (5-3).

SET 3, GAME 7 Break Halep dupa ce Mladenovic trimite cu reverul in afara terenului (4-3). Important ca Halep se mentine la conducere.

SET 3, GAME 6 Halep isi pierde la zero serviciul dupa un game foarte slab (3-3).

SET 3, GAME 5 Mladenovic se tine aproape de Halep, dar jucatoarea noastra pastreaza avantajul unui break (3-2).

SET 3, GAME 1 Halep incepe decisivul cu un break (1-0).

SET 2, GAME 12 Minge de set pentru Mladenovic. Halep trimite afara cu dreapta si setul este al frantuzoaicei. Degeaba s-a facut Halep rosie de furie, dar a pierdut acest set pe mana ei (5-7).

SET 2, GAME 11 Mladenovic revine la conducere dupa ce Halep, sa ne amintim, a avut doua mingi de meci. Acum jucatoarea noastra este obligata sa forteze tiebreak-ul (5-6).

SET 2, GAME 10 Inca o minge de meci ratata de Halep, pe propriul serviciu de aceasta data. Mladenovic se agata de fiecare punct si loveste puternic, dar in acelasi timp jocul sau este cumva facilitat de serviciul doi al Simonei, unul foarte permisiv (5-5).

SET 2, GAME 9 O minge de meci ratata de Halep la primire. Mladenovic supravietuieste intr-un game foarte lung (5-4). Halep urmeaza la serviciu pentru castigarea meciului si calificarea in turul 3.

SET 2, GAME 8 Game la zero in dreptul lui Halep pe propriul serviciu si jucatoarea noastra se apropie la un singur joc de victorie (5-3).

SET 2, GAME 7 Break reusit de Halep, un break care vine dupa o dubla comisa de Mladenovic si de un forehand castigator plasat de Simona (4-3).

SET 2, GAME 6 Un joc foarte important in economia meciului, un joc in care Halep a revenit de la 0-30 si a izbutit punctul partidei, ajungand in extremis la o scurta pusa de Mladenovic (3-3).

SET 2, GAME 5 Break la zero izbutit de Halep (2-3). Practic a fost un game facut cadou de Mladenovic.

SET 2, GAME 4 Halep isi iese din minti dupa pierderea serviciului (1-3). Tranteste cu racheta de pamant si pare nemultumita de tot ce se intampla in acest meci.

SET 2, GAME 3 Urcare la fileu si Halep pune dreapta in teren. Sansa de break pentru Simona, anulata insa rapid de un nou serviciu foarte bun al adversarei. Un game lung, poate cel mai lung de pana acum. Mladenovic schimba ritmul cu o scurta si o surprinde pe Halep. Jucatoarea noastra ramane in continuare nervoasa (1-2).

SET 2, GAME 2 Halep restabileste egalitatea si mentine presiunea pe Mladenovic (1-1).

SET 2, GAME 1 Incepe setul al doilea cu Mladenovic la serviciu. Aceasta se duce rapid la 40-0 si castiga game-ul cu usurinta (0-1). Este pentru prima data cand frantuzoaica se afla la conducere in acest meci.

SET 1, GAME 12 Game la zero reusit de Halep pe propriul serviciu si primul set este obtinut de jucatoarea noastra (7-5).

SET 1, GAME 11 Mladenovic opreste jocul dupa ce a cazut la o minge trimisa de Halep pe centrul terenului. Frantuzoaica a incercat sa se deplaseze cu spatele si s-a impiedicat. Aceasta solicita ingrijiri medicale. Jocul s-a reluat si Halep a obtinut un nou break (6-5).

SET 1, GAME 10 In continuare Halep nu izbuteste sa se adune la serviciu. Chiar daca prima minge a intrat constant, aceasta nu a pus probleme si Mladenovic a facut ravagii cu returul. Cate trei break-uri de ambele parti si se intra in prelungirile setului (5-5).

SET 1, GAME 9 De doua ori in acest game vantul ii pune probleme Simonei. Astfel a fost ratata a doua sansa din cele trei de break pe care le-a avut Halep. Mai pastreaza una si profita de o dubla greseala a adversarei (5-4).

SET 1, GAME 8 Nu izbuteste Halep sa tina de serviciu si ii permite adversarei sa egaleze pentru a doua oara in acest set (4-4).

SET 1, GAME 7 Halep nu cedeaza si profita de mai multe erori nefortate ale adversarei, printre care si o dubla greseala. Break Halep, al doilea in acest meci (4-3).

SET 1, GAME 6 Re-break izbutit de Mladenovic si acum se simt cel mai bine cele trei sanse de break ratate de Halep la 3-0. Acum scorul a redevenit egal dupa sase jocuri.

SET 1, GAME 5 Mladenovic isi face serviciul intr-un game in care Halep a avut 30-15. Jucatoarea noastra a trimis cu reverul in fileu la 40-30 pentru frantuzoaica (3-2).

SET 1, GAME 4 Halep se mentine in control si serveste in continuare foarte bine, fara nicio sansa de break pentru Mladenovic (3-1).

SET 1, GAME 3 Trei mingi de break pentru Halep, toate anulate de Mladenovic (40-40). Mladenovic joaca agresiv din spatele terenului si o surprinde pe Halep. Primul game pentru frantuzoaica (2-1). Ramane un break avans pentru Halep.

SET 1, GAME 2 Halep castiga repede primul sau game de serviciu. Vantul sufla destul de puternic si persista amenintarea de ploaie (2-0).

SET 1, GAME 1 Doua mingi de break pentru Halep. Frantuzoaica gaseste o diagonala scurta de backhand si salveaza o minge. Retur bun reusit de Halep si Mladenovic trimite in fileu. Break Halep (1-0).

18:30 Incepe meciul cu Mladenovic la serviciu.

18:21 Cele doua jucatoare patrund pe teren. In scurte momente va incepe incalzirea.

17:55 Inceputul meciului dintre Halep si Mladenovic este amanat din cauza ploii. Organizatorii fac eforturi pentru a usca suprafata de joc, astfel ca inceputul este anticipat pentru ora 18:30.

In varsta de 22 ani si clasata pe locul 40 in ierarhia mondiala, Mladenovic este una dintre jucatoare in fata careia Simona Halep nu a castigat niciodata.

Au existat doua intalniri anterioare, ambele pierdute de Halep, in 2014 la Paris in sala si in acest an pe iarba de la Birmingham, unde jucatoarea noastra a incasat chiar si un 6-0.

Asadar, toate motivele pentru a vedea o Simona Halep dornica de revansa in fata unei adversare incomode.

Halep vine dupa finala disputata la Rogers Cup de la Toronto, finala din care s-a retras in setul decisiv acuzand o problema de sanatate.

De vazut daca Halep a avut timp sa se recupereze la timp pana la ora meciului cu Mladenovic.

Simona Halep, locul 3 mondial in aceasta saptamana, are de aparat puncte la Cincinnati pana in sferturile de finala, faza a turneului unde s-a oprit de fiecare data in ultimii doi ani.

Jucatoarea noastra are sansa locului 2 mondial dupa acest turneu, dar pentru aceasta trebuie sa ajunga cel putin in finala sau chiar sa castige, daca Maria Sharapova va fi oprita in posibila semifinala dintre cele doua.



GAME cu GAME Simona Halep - Kristina Mladenovic in turul 2 la Cincinnati