Tenis

Asa am trait Simona Halep in finala de la Melbourne

Sursă foto: https://twitter.com/LGECuevas

Am transmis live text in aceasta pagina finala turneului WTA de la Melbourne, acolo unde Simona Halep a intalnit-o pe Veronika Kudermetova din Rusia.

FINAL Halep - Kudermetova 6-2, 6-3

SET 2 | 6-3
Game la zero pe serviciu si victorie pentru Simona Halep, noua campioana de la Melbourne Summer Set 1.

SET 2 | 5-3
Break obtinut de Halep din singura sansa aparuta in ultimele game-uri. Jucatoarea noastra va servi pentru castigarea meciului si a titlului de la Melbourne.

SET 2 | 2-2
Halep egaleaza scorul in urma unui game castigat contra serviciului. In jocul anterior a salvat nu mai putin de trei mingi de break!

SET 2 | 0-2
Kudermetova incepe cu break dublat de un game solid pe propriul serviciu.

INFO: Intre timp Ashleigh Barty a castigat finala de la Adelaide (6-3, 6-2 cu Elena Rybakina). Pentru lidera mondiala WTA este al 14-lea turneu din cariera.

SET 1 | 6-2
Simona Halep s-a impus in setul inaugural dupa 34 de minute, dupa ce rusoaica a condus cu 2-1 si break in fata. Au urmat cinci game-uri la rand pentru Halep, trei dintre acestea fiind break-uri.

Este a treia intalnire directa intre Halep si Kudermetova. De fiecare data pana acum Halep s-a impus in minimum de seturi, la Australian Open si Moscova, in 2021.

Pentru Halep finala de la Melbourne este a 41-a din cariera.

Halep a mai disputat o finala pe Rod Laver Arena, in 2018 la Australian Open, cand a fost invinsa de Caroline Wozniaki la capatul unui thriller de trei seturi.



Asa am trait Simona Halep in finala de la Melbourne