Tenis

GAME cu GAME Simona Halep-Garbine Muguruza in turul 2 la Stuttgart

Simona Halep a revenit in circuit, miercuri seara, in turul 2 de la Stuttgart, unde a intalnit-o pe Garbine Muguruza din Spania.

FINAL Halep - Muguruza 3-6, 6-1, 6-3

SET 3, 6-3 Minge de meci Halep si aceasta inchide partida obtinand prima victorie din cariera in fata ibericei Garbine Muguruza.

SET 3, 5-3 Halep are minge de break, dar Muguruza serveste puternic si in exterior anuland sansa. Vine si a doua oportunitate de care Halep profita. Va servi pentru meci.

SET 3, 4-3 Halep ramane in fata dupa un game complicat in care a salvat minge de break.

SET 3, 3-3 Muguruza raspunde cu un game la zero.

SET 3, 3-2 Al treilea game la rand reusit de Halep cu o lovitura superba cu forehand-ul in diagonala terenului. O lovitura pretentioasa din alergare.

SET 3, 2-2 Sansa de break acum pentru Halep dupa un rever trimis afara de Muguruza. Totul a pornit de la returul in exterior al Simonei. Break-ul se produce si Halep egaleaza la timp.

SET 3, 1-2 Minge de break salvata de Halep cu o schimbare inteligenta de directie. Muguruza a fost surprinsa. Halep mai salveaza o sansa de break inainte de a reduce din diferenta. De pe margine se aude: "Bravo, Halepeno!".

SET 3, 0-2 Prima reactie intarzie sa apara la Halep si Muguruza se desprinde pe tabela. Revine serviciul puternic si agresiv din debutul meciului. 

SET 3, 0-1 Muguruza incepe agresiv si obtine break-ul, la fel ca in debutul meciului.

Statistica setului secund: Halep 83% primul serviciu si doar 5 erori nefortate, fata de cele 15 ale ibericei.

SET 2, 6-1 Break reusit de Halep in finalul setului si aceasta va incepe decisivul la serviciu.

SET 2, 5-1 Halep inchide game-ul de serviciu cu un as si mai are nevoie de un singur joc pentru a trimite meciul in decisiv,

SET 2, 4-1 Retur fabulos reusit de Halep si aceasta are o noua sansa de break. Muguruza salveaza cu un serviciu puternic la exterior. Halep face break-ul si se desprinde, speram, decisiv in acest set secund.

SET 2, 3-1 Halep isi consolideaza break-ul si presiunea se muta de cealalta parte a fileului. 

SET 2, 2-1 Primul break reusit de Halep in acest meci si jucatoarea noastra conduce in premiera.

SET 2, 1-1 Minge de break salvata de Halep cu un forehand de mare risc. Mingea a prins coltul terenului. Se ajunge la avantaje, dar pana la urma Halep isi face serviciul.

SET 2, 0-1 Halep incepe cu un retur castigator, dar mai departe nu are forta de a pune alte probleme pe serviciul advers. Muguruza mentine prima minge la un procent ridicat. In primul set a avut 75% la primul serviciu.

23:16 Muguruza serveste pentru inceperea setului doi la 35 de minute de la startul partidei.

SET 1, 3-6 Minge de set pentru Muguruza pe serviciul lui Halep si aceasta inchide primul set cu un al doilea break. Doua din doua sanse, in timp ce Halep a avut doua sanse, ambele ratate.

SET 1, 3-5 Din noua Halep are 30-0 pe serviciul advers. Muguruza avanseaza spre fileu si o obliga pe Halep sa trimita afara. O noua sansa de break ratata de Halep. Nicio sansa pe primul serviciu al ibericei si aceasta rezista pentru al doilea game la rand, salvand minge de break.

SET 1, 3-4 Halep isi face game-ul de serviciu, moment in care Victor Ionita coboara la banca pentru sfaturi.

SET 1, 2-4 Halep pune presiune pe serviciul advers si are 30-0. Muguruza recupereaza un punct, iar al doilea Halep il face cadou printr-o eroare nefortata (30-30). Muguruza salveaza prima minge de break a Simonei cu un forehand castigator in lung de linie si in cele din urma isi castiga game-ul de serviciu.

SET 1, 2-3 Muguruza ramane agresiva la retur si obtine primul punct al game-ului. Halep revine si ajunge rapid la 40-15, dupa care inchide game-ul cu un voleu castigator in contre pied.

SET 1, 1-3 Game la zero obtinut de Muguruza pe propriul serviciu. Pana acum iberica joaca fara eroare un tenis de foarte buna calitate.

SET 1, 1-2 Halep castiga primul sau game prin intermediul unei lovituri spectaculoase cu forehand-ul in lung de linie. O minge luata de jos si inaltata cu maiestrie de Simona peste fileu.

SET 1, 0-2 Iberica serveste foarte puternic si practic nu-i acorda nicio sansa lui Halep aflata la primire.

SET 1, 0-1 Muguruza urca la fileu si face rost de minge de break. Prima a meciului. Halep a fost surprinsa in defensiva prea in spatele terenului. Este break reusit de iberica, aceasta incepand in forta ca si in partida precedenta cu Strycova.

22:40 Incepe meciul cu Halep la serviciu.

22:35 Halep si Muguruza au intrat pe teren pentru incalzire.

22:25 S-a incheiat meciul cu victoria Belindei Bencic dupa un meci de 2 ore si 39 de minute. Dupa cateva minute necesare refacerii suprafetei de joc pe teren vor intra Halep si Muguruza.

22:16 Cele doua, Goerges si Bencic, ajung in prelungirile decisivului la 5-5.

21:15 Meciul dintre Julia Goerges si Belinda Bencic a ajuns in decisiv, dupa ce fiecare dinter cele doua a castigat cate un set cu 6-3.

Va fi meciul revansei pentru Simona Halep dupa infrangerea suferita in fata ibericei la Galati in partida de Fed Cup cu Spania.

Muguruza a depasit-o categoric in primul tur pe Barbora Strycova din Cehia, cu 6-1, 6-4, in timp ce Halep a avut primul tur liber.

Jucatoarea noastra, favorita numarul 2 la simplu, si-a facut insa incalzirea la dublu alaturi de Belinda Bencic, cele doua fiind eliminate luni seara in primul tur.



GAME cu GAME Simona Halep-Garbine Muguruza in turul 2 la Stuttgart