Turneul Campioanelor

GAME cu GAME Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campioanelor

Simona Halep a inceput luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, pe care a invins-o cu 2-0. Urmatorul meci este joi, cu Serena Williams.

FINAL Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-2, 6-3

SET 2, 6-3 Doua mingi de meci pentru Halep. Bouchard comite o dubla greseala si incheie meciul in lacrimi. Simona este toata numai un zambet si savureaza din plin acest succes.

SET 2, 5-3 O ratare cu dreapta si o rama prinsa de Halep ii anuleaza acesteia cele doua sanse de 5-3. Halep inclina in cele din urma balanta in favoarea ei si se apropie la un singur game de castigarea meciului.

SET 2, 4-3 La fix o ora de la primul serviciu Halep greseste o dreapta simpla. Mingea se opreste in fileu, iar Bouchard se agata in continuare de acest set.

SET 2, 4-2 Game alb reusit de Halep. Inca un pas spre castigarea meciului.

SET 2, 3-2 Minge incredibila scoasa de Halep din coltul terenului, apoi urca la fileu dar din pacate trimite in plasa. Anterior Halep avusese sansa de break, sansa de 4-1, insa Bouchard supravietuieste la limita in acest game.

SET 2, 3-1 Halep dubleaza break-ul obtinut anterior printr-un game solid de serviciu. Bouchard a intrat iar in acea zona a jocului din care nu mai intelege nimic.

SET 2, 2-1 Break reusit de Halep cand credeam ca Bouchard ridica nivelul jocului. Doua lovituri de dreapta scapate afara de finalista de la Wimbledon.

SET 2, 1-1 Halep egaleaza situatia dupa un game nu foarte simplu. Bouchard da semne vizibile de revenire si este tot mai agresiva, insa Halep s-a descurcat bine cu serviciul.

SET 2, 0-1 Vine si raspunsul lui Bouchard. Game la zero incheit cu serviciu as.

17:00 Incepe setul al doilea cu Bouchard la serviciu.

STATISTICA: Raportul erorilor nefortate spune totul despre primul set. Bouchard a comis 16 astfel de puncte cadou, in timp ce Halep a avut doar doua.

SET 1, 6-2 Doua mingi de set pentru Halep. Primul serviciu nu intra, dar mingea a doua este de ajuns pentru ca Halep sa castige fara probleme game-ul si setul.

SET 1, 5-2 Un game de supravietuire pentru Bouchard. Aceasta ramane in set, dar Halep urmeaza la serviciu.

SET 1, 5-1 Halep controleaza punctul la 40-30 si finalizeaza cu un forehand castigator in lung de linie. Jucatoarea noastra se apropie la un singur game de castigarea primului set.

SET 1, 4-1 Retur senzational din partea Simonei si aceasta are o noua sansa de break. Bouchard joaca insa lung cu o minge taioasa. Halep trimite in fileu. Bouchard castiga in cele din urma primul sau game in acest meci, dar in continuare ramane fara orizont, pare debusolata si fara optiuni in fata Simonei.

SET 1, 4-0 Halep solicita reluarea oficiala dupa un atac la fileu la minge de game si are dreptate. Mingea a ciupit putin din linie si punctul se va rejuca. Halep inchide game-ul si se distanteaza pe tabela.

SET 1, 3-0 Halep incepe sa controleze punctele cu agresivitate, insa nici raspunsul lui Bouchard nu se lasa prea mult asteptat (30-30). Una buna, alta mai putin pentru canadianca. Eroare nefortata cu dreapta si Halep are o noua sansa de break. Dubla greseala Bouchard si Halep obtine al doilea break.

SET 1, 2-0 Serviciul Simonei nu functioneaza prea bine si Bouchard are doua sanse de re-break. Prima minge este salvata dupa un retur mult afara. Urmeaza un schimb lung de mingi, Halep controleaza punctul si castiga cu un forehand decisiv in lungul liniei. Halep face pasul in teren si dubleaza break-ul obtinut anterior.

SET 1, 1-0 Inceput inconstant la serviciu pentru Bouchard. La 40-15 aceasta comite prima dubla greseala. Inca o eroare nefortata dupa un retur bun al Simonei si se ajunge la 40-40. Halep transforma in break prima sansa de a castiga pe serviciul advers.

16:25 Incepe meciul cu Bouchard la serviciu.

16:18 Tragerea la sorti este castigata de Halep. Aceasta alege sa primeasca in cel dintai game al meciului.

16:15 Halep si Bouchard patrund pe teren. Jucatoarea din Canada este prima care isi face aparitia.

[news-110173]

LIVE Serena Williams - Ana Ivanovic 6-4, 6-4

16:02 Serena Williams castiga primul meci la Turneul Campioanelor. Este a opta victorie a americancei in fata Anei Ivanovic.

15:58 Williams se apropie la un game de victorie (5-4), moment in care Simona Halep este aratata in sala de antrenament incalzindu-se puternic la brate.

15:31 Mingi de game ratate de Williams si Ivanovic incepe setul al doilea cu un break.

15:24 Williams inchide primul set cu un break. Dubla greseala comisa de Ana Ivanovic la 15-40.

15:08 In loc de 5-1 pentru Williams, care a irosit doua sanse de dublu break, Ivanovic strange scorul (3-4) in urma unui break la zero. 

14:59 Williams obtine primul break intr-un game in care Ivanovic a comis o dubla eroare si a fost surprinsa de retururile in forta ale adversarei.

14:45 Incepe meciul cu Serena la serviciu.

14:36 Arbitru in scaun este mai vechea noastra cunostinta, Kader Nouni. Serena Williams castiga tragerea la sorti si alege sa inceapa la serviciu.

14:31 De la aceasta ora va propunem meciul dintre lidera mondiala Serena Williams si Ana Ivanovic, partida din Grupa  Rosie a Turneului Campioanelor.

10:39 Buna ziua si bun gasit pentru meciurile de tenis de astazi. Inainte de meciul Simonei Halep, in aceasta pagina vom transmite live de la ora 14:30 partida Serenei Williams.

Simona Halep a intrat sambata in urnele de la Turneul Campioanelor din Singapore. Ceremonia de tragere la sorti a stabilit pentru romanca Grupa Rosie, una cum nu se poate mai buna pentru a avansa in semifinale si a evita-o acolo pe Serena Williams. Meciurile incep pe 20 octombrie si vor fi live pe site-ul onlinesport.ro. Pentru clasamentul, rezultatele si programul din grupele de la Singapore, apasati aici.

Halep va fi in grupa cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic. Ea are sansa, daca se va califica in semifinale, sa o intalneasca pe Maria Sharapova si sa scape de o intalnire mai dificila cu Serena Williams. De asemenea, ar avea sansa unei revanse usturatoare in fata rusoaicei.

"Voi da totul aici", a spus romanca inainte de tragerea la sorti.

Halep a cazut de asemenea cu doua adversare accesibile pe care le poate invinge, Ivanovic si Bouchard, in loc de mult mai dificilele Radwanska si Wozniacki, trimise in Grupa Alba. Halep nu a putut cadea in aceeasi grupa cu Kvitova, ambele fiind capi de serie numarul 2 si trebuind sa fie repartizate in grupe diferite.

Cu Bouchard, romanca are 1-1 la meciuri directe, iar acum Halep o poate spulbera pe canadianca, dupa intalnire de la Wimbledon in care jucatoarea noastra a fost invinsa dupa ce si-a luxat glezna. Cu Ivanovic, Halep conduce 2-1.

Primele doua locuri din grupe se califica in semifinale. Fiecare meci castigat este cotat cu 1 punct. In caz de egalitate la puncte se va face departajarea la numarul de game-uri castigate.

Grupa Rosie: Serena Williams, Simona Halep, Eugenie Bouchard, Ana Ivanovic
Grupa Alba: Maria Sharapova, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki 



GAME cu GAME Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campioanelor