Tenis

Asa am trait Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Am transmis in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep a intalnit-o pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep ar fi urcat pe primul loc in clasamentul mondial.

LIVE Halep - Muguruza 1-6, 0-5

SET 2 0-5 Halep este prabusita, sa recunoastem. Inca un game pierdut pe propriul serviciu si Muguruza va servi pentru trofeu.

SET 2 0-4 Prima minge de break a meciului pentru Halep in acest al patrulea game din setul secund. In cele din urma, dupa cel mai lung game al meciului, Muguruza isi castiga serviciul.

SET 2 0-3 Halep pare in acest moment ca s-a resemnat cu pierderea acestui meci. Cel putin asa am vazut dupa mingea pe care a trimis-o prea usor afara la sansa de break pentru Muguruza.

SET 2 0-2 Nici de aceasta data Halep nu reuseste sa puna probleme pe serviciul advers. 

SET 2 0-1 Trei greseli nefortate comise de Halep intr-un game pe care l-a pierdut practic fara lupta. Break asadar pentru Muguruza.

SET 1 1-6 Nicio sansa pentru Halep pe serviciul advers si Muguruza isi trece in cont setul dupa 23 de minute in care Halep n-a avut nici macar o minge de break. Primul serviciu al jucatoarei din Spania la 81%.

SET 1 1-5 Halep isi pierde pentru a doua oara serviciul. Muguruza va servi pentru castigarea setului.

SET 1 1-4 Muguruza raspunde cu un game la zero si este randul ca Darren Cahill sa coboare la banca langa Simona.

SET 1 1-3 Primul game reusit de Halep, un game de moral pe propriul serviciu. Muguruza a calcat gresit cu glezna dreapta la una dintre schimbarile de directie, dar este in regula.

SET 1 0-3 O reluare oficial confirma ca mingea trimisa de Muguruza a prins linia terenului, iar jucatoarea din Spania isi trece in cont al treilea game in acest debut de finala.

SET 1 0-2, Muguruza face pasul in fata si face rost de prima minge de break a meciului, break pe care il obtine dupa o minge trimisa de Halep in fileu.

SET 1 0-1, Muguruza isi castiga primul game de serviciu, insa Halep a reusit sa-i ia doua puncte de incalzire.

21:09 Incepe finala cu Muguruza la serviciu. Caldura va juca un rol important in acest meci. Sunt 31 de grade Celsius la ora partidei.

21:02 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire.

Halep si Muguruza sunt la egalitate (1-1) in meciurile disputate in circuitul WTA. 

A mai existat o disputa in cadrul Fed Cup, partida castigata de jucatoarea iberica la Galati.



Asa am trait Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati