Tenis

Asa am trait Simona Halep cu Elina Svitolina in finala de la Roma

Sursă foto: twitter.com

Simona Halep a intalnit-o, duminica de la ora 14:00, pe Elina Svitolina din Ucraina in finala turneului WTA de la Roma. Vezi meciul cu streaming live aici.

FINAL Halep - Svitolina 6-4, 5-7, 1-6

SET 3, 1-6 Svitolina inchide meciul la serviciu si castiga al patrulea titlu in acest an si al optulea in cariera.

SET 3, 0-4 Al doilea break pentru Svitolina si Halep nu arata deloc bine. Probleme pentru jucatoarea noastra la piciorul de sprijin.

SET 3, 0-2 Break reusit de jucatoarea din Ucraina. Halep are dificultati la deplasarea in teren.

15:53 Incepe setul decisiv cu Svitolina la serviciu.

SET 2, 5-7 Svitolina castiga setul secund cu un break. Forehand castigator in diagonala si vom avea decisiv.

SET 2, 5-5 Dupa un game de mare lupta in care a avut 40-15 si s-a vazut egalata, Halep trimite setul in prelungiri.

SET 2, 4-5 Halep anuleaza mingea de set a adversarei cu un forehand castigator in lungul liniei si ramane in set cu break. Svitolina a comis in acest game prima dubla greseala la 40-40. Fizioterapeutul revine la banca Simonei pentru un time out medicale. Este nevoie de un bandaj la glezna dreapta.

SET 2, 3-5 Trei erori la rand comise de Halep prin care ii ofera adversarei tot atatea sanse de break. Svitolina face break dupa cel mai slab game al Simonei in acest meci.

SET 2, 3-4 Svitolina opreste seria lui Halep si revine la conducere. Este randul jucatoarei din Ucraina sa solicite interventia fizioterapeutului. Halep il cheama pe Cahill la banca.

SET 2, 2-3 Rebreak reusit de Simona, iar jucatoarea noastra nu o lasa pe Svitolina sa se distanteze. 

SET 2, 1-3 Halep rateaza reverul si Svitolina se desprinde pe tabela. 

SET 2, 1-1 Svitolina ajunge la o scurta pusa de Halep si face rebreak-ul. Halep are o usoara dificultate la deplasarea in teren din cauza accidentarii de la glezna.

SET 2, 1-0 Rever formidabil gasit de Halep in lung de linie si cu acesta obtine break-ul.

14:55 Incepe setul secund cu Svitolina la serviciu. Halep a primit ingijiri medicale la glezna accidentata in pauza.

SET 1, 6-4 Trei mingi de set pentru Halep la 40-0, Halep rezista apoi intr-un raliu si inchide setul dupa o minge trimisa afara de Svitolina. Halep solicita interventia medicului.

SET 1, 5-4 Svitolina isi face serviciul si se apropie amenintator. Halep il cheama pe Darren Cahill la banca. Acesta a intrebat-o pe Halep ce simte la picior, dar aceasta nu a oferit niciun raspuns.

SET 1, 5-3 Moment delicat pentru Halep. La un contre pierd jucatoarea noastra a patinat pe zgura si a cazut, insa pe reluare glezna dreapta nu a aratat prea bine. Svitolina prinde curaj si are primele mingi de break in aceasta finala. Ucraineanca strange scorul dupa primul break.

SET 1, 5-2 Scurta senzationala pusa de Halep si sunt alte doua mingi de break. Svitolina o anuleaza pe prima cu un forehand castigator, dar trimite apoi in fileu si Halep va servi pentru castigarea primului set.

SET 1, 4-2 Halep isi consolideaza break-ul dupa un forehand trimis afara de Svitolina.

SET 1, 3-2 Este al treilea game la rand cand Halep are mingi de break. Svitolina trimite cu reverul afara si Halep izbuteste break-ul preluand conducerea in premiera.

SET 1, 2-2 Pana acum Halep are un procentaj foarte bun la mingile castigate cu primul serviciu, 9 din 11. Nicio sansa de break pentru Svitolina.

SET 1, 1-2 Halep revine de la 15-40 si face rost de o noua sansa de break dupa trei puncte la rand. Svitolina anuleaza cu un forehand castigator, dupa care anuleaza o alta sansa de break.

SET 1, 1-1 Game de serviciu pentru Halep, dar schimburile sunt extrem de aspre inca de la inceput. 

SET 1, 0-1 Halep trimite in fileu cu reverul ratand prima sansa de break. Svitolina rezista in game si trece la conducere.

14:09 Incepe meciul cu Svitolina la serviciu, jucatoare care a castigat toate cele trei finale castigate in acest an.

14:05 Cele doua jucatoare se afla la incalzire.

Va fi a treia intalnire a celor doua jucatoare, Halep impunandu-se de fiecare data in fata Elinei Svitolina, in 2013 si 2014, ultima oara la un meci din Fed Cup.

Svitolina a trecut in semifinale de Garbine Muguruza dupa abandonul ibericei in primul set la scorul de 4-1 pentru ucraineanca.

 



Asa am trait Simona Halep cu Elina Svitolina in finala de la Roma