Tenis

Asa am trait Simona Halep contra Kiki Bertens in semifinale la Roma

Simona Halep a evoluat, sambata de la ora 13:00, pentru a treia oara in cariera in semifinalele turneului WTA de la Roma.

FINALA Halep - Bertens 7-5, 6-1

SET 2, 6-1 Minge de meci Halep cand incepe sa ploua destul de zdravan la Roma. Bertens trimite afara si vedem zambetul pe care il iubim atat de mult la Halep.

SET 2, 5-1 Serviciu impecabil din partea Simonei si un singur game distanta pana la victorie.

SET 2, 4-0 Halep isi castiga la zero game-ul de serviciu si se apropie cu pasi repezi de calificarea in finala.

SET 2, 3-0 Al doilea break reusit de Halep in acest set dupa o minge trimisa afara de Bertens.

SET 2, 2-0 Halep raspunde la atac cu o lovitura salbatica de forehand si se distanteaza pe tabela. Cerul s-a acoperit din nou de nori si exista amenintare de ploaie.

SET 2, 1-0 Break obtinut de Halep in debutul setului secund.

SET 1, 7-5 Trei mingi de set pentru Halep si jucatoarea noastra inchide game-ul in stil de marca campioana, cu punct direct castigator.

SET 1, 6-5 Dubla greseala Bertens, iar Halep are trei mingi de re-break. Doua dintre acestea sunt salvate, dar Bertens greseste cu forehand-ul si game-ul ii revine Simonei. Darren Cahill este chemat la banca.

SET 1, 5-5 Bertens isi creste din nou nivelul jocului obtinand break-ul egalizator. Halep isi trage o palma peste cap dupa ratarea oportunitatii de a inchide setul aici.

SET 1, 5-4 Nu mai putin de cinci mingi de set a ratat Halep in acest game in care s-a aflat la primire.

SET 1, 5-3 Halep isi face serviciul, nu fara emotii, dupa ce Bertens revenise amenintator de la 40-0 la 40-30. Se joaca extrem de rapid, cu lovituri castigatoare de ambele parti.

SET 1, 4-3 Game la zero castigat de Bertens pe propriul serviciu.

SET 1, 4-2 Din nou Bertens are 40-0 pe serviciul lui Halep, dar de aceasta data toate cele trei puncte de break sunt anulate de Simona. In cele din urma Halep iti castiga game-ul de serviciu si se distanteaza din nou la doua lungimi.

SET 1, 3-2 Halep opreste la timp seria castigatoare a olandezei. Jucatoarea noastra revine la conducere cu break in fata.

SET 1, 2-2 Bertens isi ia break-ul inapoi. Halep revine de la 0-40, dar greseste un rever in lung de linie intr-un punct pe care il controla cu autoritate.

SET 1, 2-1 Primul game adjudecat de Bertens. Olandeza arata ca s-a incalzit si este dispusa la efort in acest meci inceput in forta de Halep.

SET 1, 2-0 Halep o pune in dificultate pe Bertens cu un forehand in lung de linie.

SET 1, 1-0 Break pentru Halep in debutul meciului dupa trei lovituri castigatoare si o eroare nefortata a adversarei.

13:38 Incepe prima semifinala de la Roma cu Bertens la serviciu.

13:32 Norii s-au risipit si soarele straluceste deasupra arenei Foro Italico. Cele doua jucatoare au iesit la incalzire.

13:13 La Roma ploua si astfel startul meciului dintre Halep si Bertens este amanat pentru momentul in care conditiile vor permite intrarea jucatoarelor pe teren.

Halep o intalneste pentru a treia oara pe Kiki Bertens, jucatoare din Olanda pe care a invins-o de doua ori pana acum.



Asa am trait Simona Halep contra Kiki Bertens in semifinale la Roma