Tenis

Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in semifinale la Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep

Simona Halep a invins-o in trei seturi pe Belinda Bencic in semifinalele de la Madrid.
Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video

Madrid - Semifinale SET 1 SET 2 SET 3
Simona Halep (ROU) 6 6 6
Belinda Bencic (ELV) 2 7 0

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Halep - Bencic

SET 3, 6-0 Break, set si meci Simona Halep! Calificare in finala de la Madrid pentru jucatoarea noastra dupa un meci de o ora si 57 de minute.

SET 3, 5-0 Inca un game pus pe tabela de Halep si pentru calificarea in finala mai are nevoie de un singur joc. Bencic pare ajunsa cu energia la limita.

SET 3, 4-0 Halep revine de la 0-30 si apoi 30-40 pentru a inchide game-ul cu forehand castigator. Al doilea break reusit de Simona in acest decisiv.

SET 3, 3-0 Game la zero pentru Halep pe propriul serviciu.

SET 3, 2-0 Fabulos rever castigator gasit de Halep in diagonala terenului la minge de break.

SET 3, 1-0 Halep isi castiga game-ul de serviciu dupa o ultima minge la care a ajuns in extremis, obligand-o pe Bencic la eroare.

17:11 Incepe setul decisiv cu Halep la serviciu.

Tiebreak: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 1-4, 2-4, 2-5, 2-6, 2-7.

SET 2, 6-6 Halep supravietuieste unui game foarte complicat in care a revenit de la 0-30 si a comis o dubla greseala la prima minge de game.

SET 2, 5-5 Trei erori nefortate comise de Bencic de la 30-15 pe serviciul lui Halep. Elvetianca a facut si o criza de nervi dupa o rama, aruncand racheta de pamant.

SET 2, 4-4 Senzational rever castigator din defensiva reusit de Halep la 40-30! Mingea meciului fara doar si poate. Un game in care Halep a revenit de la 0-30.

SET 2, 3-4 Bencic revine la conducere dupa un game alb pe propriul serviciu. Schimb aprig de scurte la fileu castigat de elvetianca in acest game.

SET 2, 3-3 Game urias adjudecat de Halep dupa ce a condus cu 40-0, pentru a se vedea mai apoi egalata la 40. Serviciul a facut diferenta si un forehand trimis afara de Bencic.

SET 2, 2-3 La minge de break si in criza de inspiratie Bencic apeleaza la o scurta. De aceasta data mingea se opreste in fileu. Break luat inapoi de Halep.

SET 2, 1-3 Incredibil noroc pentru Bencic care, la minge de break, joaca cu fileul si Halep nu poate decat sa accepte scorul de pe tabela.

SET 2, 1-2 Pentru prima data in meci Bencic trece la conducere. Aceasta dupa ce a salvat la 30-40 mingea de break avuta de Halep cu un as.

SET 2, 1-1 Bencic raspunde la randul ei cu un break la zero.

SET 2, 1-0 Break la zero pentru Halep. Al cincilea game la rand si Simona pare de neoprit din drumul spre o noua finala.

SET 1, 6-2 Serviciu doi fabulos reusit de Halep, minge scurta de retur din partea lui Bencic, iar Halep inchide setul cu lovitura de forahand.

SET 1, 5-2 Halep joaca la un nivel aproape de maxim si obtine un nou break cu lovitura castigatoare de forehand.

SET 1, 4-2 Game de serviciu adjudecat la zero de Halep. Aceasta reface diferenta de doua jocuri pe care a mai avut-o in debut.

SET 1, 3-2 Halep ramane in fata dupa un nou break. Al doilea game contraserviciu la rand de ambele parti.

SET 1, 2-2 Incepe sa greseasca Simona, iar Bencic profita imediat. Break obtinut de elvetianca dupa un forehand trimis afara de Halep.

SET 1, 2-1 Primul game reusit de Bencic. Halep a revenit de la 0-40, dar s-a dovedit neinspirata la fileu.

SET 1, 2-0 Doua puncte la rand castigate de Halep cu reverul. Debut de partida controlat autoritar de Simona. Doar doua puncte in dreptul lui Bencic pana acum.

SET 1, 1-0 Halep incepe cu break, dupa ce a avut chiar 40-0 pe serviciul advers. Un joc agresiv din partea jucatoarei noastre la primele schimburi din meci.

15:38 A inceput meciul cu Bencic la serviciu.


Pentru atingerea celor doua obiective mai are de trecut doua obstacole, iar primul dintre acestea se numeste Belinda Bencic.

O elvetianca in fata careia a pierdut doua dintre cele trei dispute de pana acum, ultima oara in acest an in sferturile de la Dubai.

Bencic este o luptatoare prin excelenta, in sferturile de la Madrid revenind de la set pierdut si 3-5 in decisiv contra liderei mondial a momentului, japoneza Naomi Osaka.

O lidera mondiala amenintata de Simona Halep, care poate reveni pe primul loc mondial numai daca va castiga titlul de la Madrid.



Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in semifinale la Madrid