Tenis

Simona Halep a revenit in Romania. Primele declaratii la aeroport

Simona Halep a revenit duminica in Romania duminica dupa ora 19:00 si a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda de ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, de George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dar si de numerosi fani. Halep a multumit tuturor pentru sustinerea acordata in timpul turneului de la Roland Garros, dar mai ales in finala cu Maria Sharapova, a spus ca va incerca sa obtina rezultate tot mai bune in circuit si a avertizat ca nu este usor sa ajunga de acum inainte de fiecare data in finale de Mare Slem. De asemenea, Halep a vorbit si despre viitorul colaborarii cu tehnicianul Wim Fissette, cel care o pregateste din luna februarie a acestui an.

Vedeti mai jos, minut cu minut, ce a declarat Halep la revenirea in Romania:

19:32 Halep: "Sunt perfect sanatoasa si pregatita pentru urmatorul turneu".

19:31 Halep: "Obiectivul meu in cariera nu este sa inving pe Serena Williams. Vreau sa-mi fac jocul meu si sa obtin cat mai multe rezultate".

19:30 Halep: "Tenisul este un sport foarte greu si nu inseamna ca de acum inainte voi juca finala la toate turneele de Mare Slem. Imi da incredere acest turneu si cu siguranta voi munci sa ajung foarte mult".

19:29 Halep: "Jocul meu cred ca este destul de complet. Nu este bazat pe forta, pentru ca eu sunt mica si nu am foarte multa forta. Compensez cu viteza mea in teren, deschid unghiuri, ma deplasez bine si cred ca acestea imi ofera avantajul de a castiga meciuri".

19:28 Stere Halep (tatal Simonei): "Multumesc fetitei mele ca a fost cuminte si ne-a ascultat, iar acum ne-a facut foarte fericiti. Nu ma pot exprima in cuvinte. In primul rand vreau sa-i multumesc si in al doilea rand vreau sa multumesc intregii tari care a fost alaturi de Simona la toate turneele".

19:27 Halep: "Voi continua colaborarea cu Wim Fissette pana la finalul anului. Raman sa ma odihnesc cateva zile dupa care merg la Hertoghenbosch la un turneu pe iarba".

19:26 Halep: "La 4-4 in decisiv am crezut ca mingea se va repeta, dar arbitrul mi-a spus ca regula este ca eu sa dau mingea peste in teren. M-a afectat putin pe teren, dar data viitoare sper sa trec mai bine peste".

19:25 Halep: "Se intampla sa ma mai si accidentez, dar am grija de corpul meu si voi putea fi mai puternica".

19:24 Halep: "A fost cel mai mare meci din cariera mea. Trista nu am cum sa fiu si ma bucur ca am vazut rezultatul anilor petrecuti pe teren de mic copil. Sper sa mai am astfel de rezultate cat de multe".

19:23 Halep: "Ma bucur ca sunt din Romania si ca am realizat aceasta performanta pentru Romania".

19:22 Halep: "Sunt mult mai emotionata acum decat inaintea finalei de la Roland Garros. Va multumesc din suflet pentru primirea atat de calduroasa".

19:21 Szabo: "Cuvintele sunt sarace in fata unei asemenea performante. Este momentul ca Simona sa vorbeasca".

19:20 Halep se afla alaturi de George Cosac, presedintele FRT si Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului, dar si alaturi de cei doi parinti ai sai.Simona Halep a revenit in Romania. Primele declaratii la aeroport