Tenis

Asa am trait Roland Garros: Simona Halep cu Elina Svitolina in sferturi.

Sursă foto: twitter.com/rolandgarros

Simona Halep si Elina Svitolina s-au infruntat, miercuri dupa-amiaza dupa ora 15:00, pentru un loc in semifinalele turneului de la Roland Garros.

FINAL Halep - Svitolina 3-6, 7-6 (6), 6-0 click pentru streaming live

SET 3, 6-0 Halep inchide meciul cu un serviciu as. Imperial, superb, fabulos Simona!!!

SET 3, 5-0 Svitolina isi pierde complet echilibrul, loveste dezordonat mult in afara terenului si Halep ca un contabil constiincios aduna tot ce poate. Al treilea break in decisiv si, la cum arata meciul in acest moment, Halep nu mai poate scapa victoria.

SET 3, 4-0 Game de serviciu castigat de Halep pe fondul inmultirii erorilor nefortate in dreptul adversarei. 

SET 3, 3-0 Halep rezista incredibil in schimburi salbatice de lovituri in forta cum rar se vad in tenisul feminin si in cele din urma obtine break-ul, al doilea in decisiv.

SET 3, 2-0 Forehand castigator reusit de Halep in lung de linie prin care isi dubleaza avantajul pe tabela.

SET 3, 1-0 Halep incepe cu break dupa o minge trimisa in fileu de adversara la 30-40.

16:56 Incepe setul decisiv cu Svitolina la serviciu. Este prima data cand ucraineanca serveste in debutul unui set.

SET 2, 7-6 Halep inchide in cele din urma setul al doilea din a cincea sansa. Fileul a ajutat-o pe Halep la o minge care a cazut putin in terenul advers cat sa nu mai fie ajunsa de Svitolina. Jucatoarea din Ucraina a condus cu 4-2, 5-4 si 6-5 in tie-break, moment in care Halep a salvat minge de meci cu un forehand aterizat pe linie.

SET 2, 6-6 Incredibila sansa ratata de Halep pentru a trimite meciul in decisiv. Patru mingi de set a irosit jucatoarea noastra, in doua randuri avand punctul in mana. Svitolina s-a salvat in extremis.

SET 2, 6-5 Minge de 6-5 ratata de Halep dupa un schimb de 18 lovituri, dar in cele din urma Halep isi castiga game-ul si trece pentru prima data la conducere pe tabela dupa patru game-uri la rand. In acest set raportul loviturilor castigatoare s-a echilibrat: 12-11 Svitolina!

SET 2, 5-5 Trei mingi de break Halep! Prima este anulata de Svitolina, dar Halep egaleaza la cinci cu un forehand pe linie validat de arbitra din scaun.

SET 2, 4-5 Halep se apropie la un singur game, dar Svitolina pastreaza prima sansa la castigarea meciului urmand la serviciu.

SET 2, 3-5 Retur castigator in lung de linie reusit de Halep care ramane in acest meci. Primul break este recuperat.

SET 2, 2-5 Halep isi castiga la zero game-ul de serviciu, dar Svitolina va servi pentru calificarea in semifinale la adapostul a doua break-uri.

SET 2, 1-4 Break la zero reusit de Svitolina care se indreapta spre o victorie fara drept de apel.

SET 2, 1-3 Al doilea game fara punct pierdut pentru Svitolina pe propriul serviciu.

SET 2, 0-2 Svitolina isi castiga la zero game-ul de serviciu si Halep are dificultati tot mai mari de a tine ritmul cu adversara.

SET 2, 0-1 Break reusit de Svitolina la fel ca in primul set.

15:56 Incepe setul doi cu Halep la serviciu, dupa un prim act in care raportul punctelor direct castigatoare a fost de 13-4 in favoarea ucrainencei.

SET 1, 3-6 Halep salveaza si a doua minge de set a adversarei intr-un game in care a avut 30-0, dar a pierdut urmatoarele trei puncte la rand. Din a treia incercare Svitolina pune punct setului dupa 43 de minute.

SET 1, 3-5 Halep isi castiga serviciul si ramane un singur break diferenta. Svitolina va servi din nou pentru set.

SET 1, 2-5 Primul break recuperat de Halep care face ce trebuie. Ramane in set si ii pune probleme adversarei. In continuare Svitolina loveste ireal de puternic mingile inalte care ii vin din cealalta parte a terenului, insa ucraineanca a inceput sa greseasca mai mult.

SET 1, 1-5 Halep salveaza o prima minge de set a adversarei, dupa care o obliga pe Svitolina sa trimita de doua ori la rand afara cu returul. Primul game pentru Halep dupa 31 de minute si publicul reactioneaza in sprijinul Simonei.

SET 1, 0-5 Alte mingi de break de care Halep nu reuseste sa profite si acest prim set tinde sa devina unul de cosmar pentru jucatoarea noastra.

SET 1, 0-4 Svitolina isi trece in cont al doilea break si situatia devine complicata pentru Halep. Jucatoarea noastra nu reuseste sa contracareze jocul ofensiv al adversarei.

SET 1, 0-3 Minge de break anulata de Svitolina cu un forehand violent in diagonala terenului. Halep trimite apoi de doua ori la rand in plasa fileului si Svitolina se desprinde pe tabela dupa 11 minute de la startul meciului. Raportul erorilor nefortate: 7-2 Halep!

SET 1, 0-2 Dupa sase puncte pierdute la rand apare si prima reusita a Simonei in acest meci. Se ajunge la 15-40, Halep salveaza cele doua mingi de break, dar Svitolina forteaza in continuare si obtine break-ul.

SET 1, 0-1 Svitolina incepe extrem de agresiv si castiga acest prim game la zero. De doua ori sportiva din Ucraina a facut pasul in fata spre fileu.

15:10 Incepe meciul cu Svitolina la serviciu.

15:09 Halep a castigat tragerea la sorti si a decis sa inceapa la primire.

15:08 Cele doua jucatoare si-au terminat incalzirea. Vremea la Paris este insorita si momentan nu mai exista amenintare de ploaie.

Amanunte live text despre meci, in aceasta pagina. Halep cauta revansa in fata Elenei Svitolina, dupa ce a pierdut in fata acesteia finala de saptamana trecuta de la Roma, din cauza unei accidentari la glezna survenita atunci cand avea un set avantaj.

Halep este favorita principala la Roland Garros, avand sansa de a castiga primul titlu de Mare Slem al carierei.

Meciul celor doua este programat pe arena secunda Suzanne Lenglen dupa intalnirea masculina dintre Dominic Thiem si Novak Djokovic.

Programul de la Roland Garros a fost perturbat de ploaia aparuta in cursul zilei de marti, cand au fost programate primele intalniri din sferturile de finala.

INFO: Toate meciurile de la Ronald Garros, de la tablourile de masculin și feminin, se pot viziona cu streaming live pe Betano TV. Inclusiv toate partidele jucate de jucătoarele din România. Imaginile video live sunt libere pentru membrii casei de pariuri online Betano.com care dețin un sold de minimum 50 de bani (0,50 lei). Apasă aici pentru program și a accesa meciul dorit.



Asa am trait Roland Garros: Simona Halep cu Elina Svitolina in sferturi.